Ferah_2019 Merhaba bugün kızıma menenjit aşısı yaptırdık ama çok huzursuz sürekli ağlıyor normal bir durummu?doktor 12.ayında bir tane daha yapılacağını söyledi ama ben birtane diye biliyorum
Deletedmom318 Ferah_2019 Hayır iki grup var biri nimenrix a grubu biri bexero b grubu. Biz nimenrix tek doz bexero üç doz yaptirdik. Huzursuzluk olabiliyor
laleninannesi Ferah_2019 bizim daha yapılmadı ilk dozumuz 9. Ayda ama 3 tane yapılacağını söyledi doktorumuz
Alyaninannesi_ Ferah_2019 etki göstermesi normal canım çoğu aşı da ateş Ağrı veya huzursuzluk yapabiliyor. Etkisi bi kaç güne geçer inş 🌸 ayrıca menenjit tek doz değil 4 doz aylara bölerek 4 kez yapılır. Tek doz yapmaz hiç bir dr çok ağır oluyo çnkü. Geçmiş olsun annesi 😊
Sedaveyigit Ferah_2019 kendi doktorum kendi çocuğuna bile yaptırmamış bende yaptırmam o doktorken yaptırmıyosa dedim yaptırmadım
Sedaveyigit 1kucuk_ask aşı hakkında baya tartışmıştık o gün zaten ve ben hic bir aşıyı yaptırmicami söylemiştim sonra bunun üzerine söyledi o kadar çok konuştukki sormak aklıma gelmedi oda söylemedi🤷♀️
12345678b Canım bızımde yapıldı. İki gün öyle oldu agrısı oldugu ıcın bacagı sısıyor halıyle 3. Gün bırsey kalmıyor merak etme