Elizduru Kızlar kizim 8 aylik olmak üzere dün ateşi 39.2 oldu hastaneye götürdük fakat az önce ishal ve kusma basladi 1 defa kustu ama fena kustu şimdi 🌸1. Soru’m bu belirtilerden sonra diş ne zaman patlar?? 2. Bütün dişler çıkana kadar bu belirtiler devam mi edecek yoksa sadece ilk dişler için mi gecerli ??
Elizduru BurcuKucuk enfeksiyon icin kan verdim fakat idrar torbasına bir türlü tutturamadik ishal oldugu icin karışıyor ama idrarda enfeksiyon var doğduğundan beri var canım son ayımda ben enfeksiyon kapmıştım ona da geçmiş 😌
Elizduru Busraaa12 enfeksiyondan da kaynaklı olabilir canim onun etkisi de vardir muhakkak ama disler baya kabarmış
BurcuKucuk Elizduru ondan kaynaklıdır o zaman çünkü diş ateşi 38i geçmez ve 3 günden fazla sürmez. Enfeksiyon için de ilaç vermedi mi doktorunuz ? İlerlememesi gerekiyor çünkü
canparcam123 Haribo42 benim oğlumda ishal misal emzirdiğim gibi hemen çıkarıyor su şeklinde ateş kusma yok çok şükür 6inci ayımız bitecek diş olabilir mi? Daha önce yine oldu doktor şurup verdi düzeldi bir ay geçti şuan yine aynı
Swtlna Diş ateşi 38i geçmez, kusma da genellikle dış belirtisi değildir, başla bir rahatsızlığı vardır, geçmiş olsun
Elizduru BurcuKucuk canim antibiyotik verdi fakat reflüsü olduğu icin kusmalari daha da artti serum kullanmaya basladik 1 hafta ama tekrarlaniyor sanirim 3 4 aydir birsey kullanmadik reflüsude bitti 8 aylik oldu artik bakalim yarin sonuçlar biz neyi gösterecek