mavera Bebeğşm 28 günlük zaten çok fazla sütüm olmadı mama takviyesi yapıyodum bugün çok çok az sıkınca damla damla geliyo hep mama verdim tekrar çoğalır mı çok moralim bozuk ☹️ yaşayan varsa destek ve önerilerinizi bekliyorum 😭
Purposeless mavera Daha çok yenisin sütünün azalması için bol bol emzir su iç rezene iç banyoda sıcak suyla masaj yap göğüslerine artacaktır inşallah
Butterfly mavera ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün olur emin ol bende mama veriyidum bi ara sonra kestim ve şimdi sadece emziriyorum yetsedeyetmesede sadece anne sütü
Ccansuu mavera damla damla gelmesi çok normal önemli olan bebeğiniz emerken yutkunması sütüm azaldı diye mamaya ağırlık verirseniz bu sefer gerçekten azalır arz talep meselesi süt yediklerinizle bir alakası yok bebeğiniz ne kadar çok emerse süt kanalları genişler ve beyninize daha çok süt üret sinyali gider o yüzden özgüvenle emzirmeye devam edin çişli ve kakalı bezlerini takip edin doyup doymadığını öyle anlarsınız 🌈🌱
1prensannesi_ mavera inş artar canım benimde yok bunaliyorum üzülüyorum mama veriyoruz ilk doğduğunda bi buçuk ay boyunca Kilo almadı mamaya başlandı
Meftunbade Bende de oldu o durum ama hiç merak etme yememe dikkat et sürekli atıştır olabildiğince sıvı tüket sonra bebek emdikçe süt geliyor zaten
Hacerevgin Rukiyenurasaf 1prensannesi_ kizlar eds sistemi ile verin mamayi bebek hem emecek hemde karnının doydugunu bilmek sizi stresten uzak tutacak birseyler yemekle inanin olmuyor kendinize güvenin ben bebegimi 2 aylikken emzirmeye başladım
Rukiyenurasaf Benimde çok az sütüm doymuyor bende üzülerek mama veriyorum acaba en çok neler süt arttırır uardımcı olurmusunuz? 🤦😔😒
Rbysf Rukiyenurasaf canim bol su ic tahin pekmez karışım birde helva ye uzerine de su ic dereotu tüket dinlenmeyi de ihmal etme 2 satte olsa uyu benimki böyle artıyor
Hacerevgin mavera kuzum eds sistemi dene emin ol çoğalacak internetten araştır mama bile versen eds sistemiyle ver 😊
Nisan_35 mavera benim de başıma gelmişti yediklerin önemi yok diyenlere aldırmayın bizat yaşadım çünkü çok etkisi var ceviz incir yiyin her gün bol su için tahin helva falan tabii ben bunları hep ara öğün yapıyorum ve bol bol sağım yapın iki saatte bir ( sakın biberon kullanmayım memereddi ne sebep oluyo iyice emmez bebek ve süt iyice azalır)
Beyaz95 mavera emzir hergun saatlerce emsin başka yolu yok oyle oyle artacam ve bol su ic sivi ic sadece su deyil az demli cay sut komposta rezene kimyon cayi demle ic meyve suyu bende 26gunluk onceleri cok azdi simdi simdi hiss ediyorum artidigini sadace emzirdim bolca mamada versin once memeni emsin sonra mama ver
Elif06 mavera solgar brewers yeast tb al canım onu içtikten sonra sütüm hem arttı hem daha kaliteli oldu bende hem emziriyordum hemde mama veriyordum şükür mamayı çok azalttık bu sayede, tabiki bol bol su ve yeşillik ye birde kimyon çayı iç gün içinde
Denizsever34 mavera sağıma alışmamış göğüsten süt az gelir. Sütüm az diye sakın mama verme. Daha yolun çok başındasın. Gece gündüz emzir bak göğüslerin nasıl dolacak. Emzik biberon koyma bebişinin ağzına. Sağlıklı günlerde büyüt inşallah 🌺
Rukiyenurasaf @Hacerevgin 5 günlükken sarılık oldu bebeğim hastanede kaldık sütümü sağdılar ve çok az çıktı hemsirelerde mama vereceksin yoksa tekrar sarılık olur hastaneye alırız dediler ve mama vermeye başladım şuan 1.5 aylığız ve bırakamıyoruz mamayı ve sütüm iyice azaldı emzirmeye çalışıyorum ve az emiyor mızırdamaya başlıyor ne yapacağımı bilemiyorum 😒🤦
Hacerevgin Rukiyenurasaf kuzum inan benim bebegimide kuveze alıcaklardı sariliktan bende mama verdim ve hep biberonla kimsede bana eds yap demedi gec öğrendim ve cok şükür memeye daha yeni basladik 2 aylik olduk sen düşün biz 20 mayistan beri sadece meme alıyoruz
Hacerevgin Rukiyenurasaf biberonla veriyorsan biberonun rahatlığı olmuştur sonucta kolayca mama geliyor göğüste biraz caba gerekli eds yap bak gercekten faydasini göreceksin mamayida onunla ver sütünüde sağ sagdigin gogusune edsyi yap hem arka sütü alacak ve gogusunu boşalttığı icin sutun çoğalacak hemde karnı doyacak hissiyle sen rahatlayacaksin 😊
Rukiyenurasaf @Hacerevgin aynen biberonla veriyorum kaşıkla verdim ilk ama doymadı gibi oldu sürekli ağladı biberonu denedik onu rahat içti.Sarılığı geçene kadar veririz sonra zaten vermem dedim ama sütüm olmadı mamayı mecburen vermek zorunda kaldım
Kelebegimmmm mavera azalmamştr. Mama verdikçe azalır asıl. Kendin üstesinden gelemiyosan hstaneye fln git bi emzirme danışmanıyla görüş. Hata edersin böyle mamayla sütün artmaZ