Durununannesi2703 Eczacı arkadaş benimle dalga geçti ozaman şaşırdım kaldım bende hemşire farklı eczacı farklı birşey söyleyince kafam karıştı size de sorayım dedim çok teşekkür ederim ilginiz için ❤❤
Ebrars Durununannesi2703 2 aylık aşılar karma aşı, verem aşıısı ve zatürre aşısı değil mi? Nasıl zor oldu munhepsi birden? Bebekte yan etkisi oldu mu? Şimdiden teşekkürler
Durununannesi2703 Ebrars ben 3.cü aşısını yaptıramadım hemşire pazartesi gel koldan yapılacak son aşısı dedi, bir yan etkisi yoktu bacaktan vurulanların sadece huysuzluk vardı okadar
Karsimasaldakikiz Durununannesi2703 eczanelerden toplanma diye bir şey yok sadece geçen yıl satanlara ceza kestiler saçma bir şekilde. Sebebi de reçetesiz satmalarıydı. Halbuki reçete yazdırmaya gerek olan bir şey değil bu aşı
Aysima2020 Durununannesi2703 4 gün önce doktormun önerisiyle rotarix aldk kendim yaptm dgerini de 4 hfta içinde yapacam inş.2ci dozu vurmasan 1ncinin hiçbi anlamı kalmaz diye duymuştm bnde hem neden bukadar önemliyken toplatılsınki cok saçma
Durununannesi2703 Aysima2020 belki de hemşire ve eczacı başından savmak için öyle söyledi çok gülünç bir duruma düştüm resmen 🙈 bugün başka bir hemşireye daha sordum 2.ci ay aşılarının üstünden 1 ay geçsin öyle yaptır yoksa bağırsaklarda düğümlenme olur dedi o biraz içimi rahatlattı sağ Olsun