Elifmoms Merhaba hanımlar kızıma bandana almak istiyorum. Bir kaç sayfaya baktım aşırı pahalı 3 4 tane bandana ya 50 TL veremem. Daha uygun fiyatlı aldığınız güvenilir sayfalar varsa önerir misiniz.
Haticemree Elifmoms canm ben dhaa yeni siparis verdim instgrmdan sali gunu geldi bandalar ve uygun da tanesi 6 7 tl di baktgm sitede degisiyor yani modele gore falan
cemre0102 Elifmoms penpem-bandana sitesine bi göz atmanizi oneririm ah neler var nelerde takmiyor benimki
Prensescik Elifmoms bn arden kids ten aldım 8 tl yede var 11 tl yede bakın isterniz bandalar zaten cokta ucuz olmuyo canım geneli öyle
Mom0363 Ayy sorma ya. Bende üzerinde 1 yazan, taç 👑 şeklinde saç bantlarına baktım. 50 lira, 40 lira.. bi de Kargo ücreti var tabi. Bende simli eva aldım 25 kuruşa. 😂 ondan yapıcam. Fiyatlar acaip uçuk
Elifmoms Mom0363 aynen ya toka bile alamıyoruz 🙄 bizim zamanımızda 10 krşa toka almayanı dövüyorlardı stoklamalıydık 🤪 yapınca paylaş fikir olsun bizede canım 🤗
cemre0102 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi takar umuduyla bir kere alisveris yaptim istedigimi birebir yollamislardi o zaman
Annekeki Kesinlikle elzensu🌸 tek basina kadin bir girisimci inanilmaz tatli hediye bile gonderiyo🥰 ben de arkadasim vesilesiyle alisveris yapmistim.
Annesininbalkizi İnternette pahalı gerçekten, bende malzemesimi kendm alıp yaptm lastik bant olanlardan. Maliyeti 5liraya bile gelmedi
Deletedmom727207 Elifmoms Merhaba ben n11den aldım hello baby marka 3 tanesi 26 TL 2 tanesi 20 tl idi bir 2li bir de 3lü aldım çok memnunum
2balbiranne Elifmoms ben kızıma tanesini 5.90 ana 10 tane falan almıştım en ucuz bebek marketten değişik değişik takıyoruz 😊 boneler de olduğum yerde 15 tl iken ben 9.19 tl civarında aldım yine ordan