esma_huma17 4buçuk aylık kızım 2. Ayından bu yana kabız ilkten aptamil kullanıyordum daha sonra bebelac denedim şuanda hipp kullanıyorum ama herhangi bir düzelme yok başka bir mama mı denesem deneyim yaşayan anneler yardımcı olabilir mi?
annesininaslani esma_huma17 bunu doktoruna danış belki bi probiyotik önerir bağırsak düzenleyici benim bebeğimde ek gıdaya geçtiğimizde fena kabız oldu biz tribudat kullanıyoruz birde maflor kullandık probiyotik
Dorukcummmmm esma_huma17 kuzum bebegin 3 ayda bagırsak gelişmi oldugu için belirli bir süre kabız dönemi oluyo şuan 4. 5 aylık ise biraz mamasına zeytinyagı katar mısın bi çay kaşığı tatlı kaşığı ve bi çay kaşığı falan ayran kıvamlı ev yapımı yogurt verebilirsin 6.ayı bekleme lütfen kabızlık bu poposu yırtlıkr huzursuz olur geçmiş olsun 💙
frambuazliturti esma_huma17 bende hipp kullanınca çözülmüştü bebeğim. Mamasına bir tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırın isterseniz doktorum günde 3-4 kere karıştırabilirsin demişti
Ata0905 esma_huma17 Demir ilacı kabızlık yapıyor . O yüzden sordum. Yapmayan Demir takviye ilaçlari var mama ile beraber ilacı da değiştirebilirsiniz ne kullandığınızı bilmiyorum ama . 🌺
esma_huma17 Ata0905 çok teşekkür ederim iki gündür demir ilacı vermedim ve bugün kendiliğinden yaptı tuvaletini ve kabız gibi değil