Aminegokce 18 aylık baş çevresi 45.5 cm ve -%3 lük diliminde acaba zayıf olduğundan mı 10.500 gr bu arada
Ccansuu Aminegokce %10 görünüyor sanırım kızımda 10 buçuk aylık 43.5 küçük duruyor kafası doktorumuz çok normal dedi düzenli olarak büyüyorsa genetiktir demişti 🎈
snyck Aminegokce ben Hiç bunu dusunmemistim o zaman bizimkide koca kafalı mi olacak 😱13,5 aylık 47.5 cm ama benimde kafam top gibidir yüzüm yuvarlak geniş
Sevda6767 Aminegokce evt kızım da çok zayıf dün tarttik 10 buçuk kilosu. İlgisi var mi bilmiyorum canım ama sizinki de %10 luk dilimde
Aminegokce snyck hayır tabiki acaba zayıf olduğundan mı baş çevresi düşük kalmış diye merak edip sordum🌸
Aminegokce Sevda6767 sağlıklı olsunlar da yeterki bunları pek sıkıntı etmiyorum aslında merak ettim 😊
Sevda6767 Aminegokce ben bi ara çok takiyordum :) Allah korusun mikrosefali falan mı acaba diye bile korkmuştum ama baktım maşallah gelişimi çok güzel. Her şeyi erken oldu. Bi sıkıntı olsa belli olurdu dediğin gibi sağlıklı olsunlar da
Aminegokce Sevda6767 aynı kızımda maşallah gelişimi çok güzel 🥰 Hayırlı evlat eylesin Rabbim herşey düzelir zamanla 🙏🏼
Kuzisvera Aminegokce benimde kizin dogdugundan beri kucuk kafali. Cok doktora goturdum enson profesöre goturdum. Minyon bi cocuk beyininde anormal bisey yok dedi bu arada beyin tomografi cekildi. Zayif bi cocuk
Ninattanuvanza Aminegokce benim oğlum da 19 aylık boyu kilosu kafa ölçüsü %3 lük peresentılda, gelişimini destekleyecek bir tedavi yöntem bulamadım
Pinkbery Aminegokce 20 aylık 47 cm benim kızımda🤷 bence küçük değil ya normal. Ama kilosuyla orantılı geldi bana 🙂
Aminegokce Pinkbery demi bencede ebe bişey demedi ama bize biraz küçük geldi görünüşte normal görünüyor
Zhnce Aminegokce genetiktir Benim oğlan 8 aylıkken 47cmdi bi ton test yapıldı kocaman diye Sonradan bi problem yok dediler
Aesma Aminegokce doğduğunda kaçtı baş çevresi? Benim oğlumda zayıf kafasıda kücük yani zayıflıktan bence 😊