Pinarrr Evet kizlar kim hamilelik günlerini özledi hamileyken mi kendinizi daha iyi hissediyordunuz yoksa şuan mı ? Ben şuanki halimi tabiki hicbiseye degismem ama hamilelik gunlerimide özlemiyor degilim çok iyi hissediyodum kendimi habire götürüyodum yemekleri tatlilari valla oh missti😂
Liyaa Pinarrr özledim çünkü çok güzel hamilelik geçirdim birde herşeyi yiyebiliyordum şimdi çok şükür herşey yolunda ama o gaz yapar mı bu alerjiyapar mı kaygıları var yemediğim halde gitmeyen kilolar var 😂😂😂😂
Kzimveben Pinarrr ozledim tabi hamillelgim güzel geçti rahat rahat herşeyden yiyebiliyordum gezebiliyordum eşimle simde de geziyozda çok sık değil sadece avmler😊
Ygz Pinarrr özlemedim cunku kusmaktan daha çok kilo verdim😞 hic birşey yiyemiyodum mide bulantısınsan
Melisahsendursun Liyaa kilolari yaza bol bol.yuruyusle atacaz gibi kisin biryere gidilmiyor gidilsede arabyla gidiliyor yazi iple cekiyorummmm
Liyaa Melisahsendursun yazın iş başı yapıcam başımı kaşımaya vaktim olmayacak o zaman gitti gitti yoksa daha veremem
Esiladuru Pinarrr doguma kadsr migde bulantisi kusma halsizlik cektim surekli yattim ama genede ozluyorum o gunleri ne kadar tuhaf 🤣
Esiladuru Pinarrr doguma kadsr migde bulantisi kusma halsizlik cektim surekli yattim ama genede ozluyorum o gunleri ne kadar tuhaf 🤣
Esiladuru Pinarrr doguma kadar migde bulantisi kusma halsizlik cektim surekli yattim ama genede ozluyorum o gunleri ne kadar tuhaf 🤣
snyymn Pinarrr özlemedim çünku tansiyon problemi ve sürekli kusma problemi yaşıyodum. son zamanlarda da mide ekşimesinden baskılardan uyku uyuyamaz olmuştum. şimdide uyuyamıyorum ama kızımın yüzünü görünce geçiyo hepsi 😊😊