Alperen_20-05-2020 Bebeğimi 8.gün topuk kanı aldırmaya sağlık ocağına götürdük. Bugün 14. Günü sağlık ocağından aradılar tsh değeri yüksek çıkmış tekrar kan aldırmaya çağırdılar yarın için. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Aselkusun Alperen_20-05-2020 tiroidlerle alakalı bir şey olduğunu biliyorum ama çok bir bilgim yok üstte kalsın
Elfida-10 Alperen_20-05-2020 benim kızımda da öyle olmuştu tekrar kan verince düzeldiğini gördüler eğer yüksek çıksaydı ilaca başlanacaktı
ertanmut Alperen_20-05-2020 cnm hemen kötü düşünme banada aynısı oldu verdm tekrar tmiz çıktı bzen olabiliyo inşşallh öyledir😔
Monaroka Alperen_20-05-2020 benim oğlumda da ikincisi temiz çıktı ki yani yüksek olsa da korkulacak bir şey yok demişti o zaman hemşire
Cansudurmaz Alperen_20-05-2020 tsh yüksekliği benim kızımdada çıkmıştı ikinci kez alındı topuk kanı yüksek çıksaydı ilAç başlanabilir denilmişti korkulacK bir şey değil içinizi ferah tutun biz ilaç kullanmadık ikincisinde normal çıkmıştı ilk topuk kanında yüksek çıkmasının sebebi bebeğe anneden geçen hormonlar da olabilirmiş ebe söylemişti daha sonra düzelirmiş
Alperen_20-05-2020 İnşaallah bişey yoktur canım çok sıkıldı moralim bozuldu internette hiç hoş şeyler yazmıyor ☹️