Birkucukeylulmeselesi Kızlar mercimek nohut kuru fasulye gaz yaparmı bebeğe ve bildiğiniz gaz yapan şeyler neler söylerseniz mutlu olurum yiyip içerken dikkat ederim
Zerr Birkucukeylulmeselesi Mercimeğe fasülyeye pişerken kimyon ekleyebilirsin. Lahana da gaz yapabilir
Aytentastan Birkucukeylulmeselesi karnabahar da gaz yapıyor doktorunuz demişti 1 yaşına kadar verme diye
Birkucukeylulmeselesi Aytentastan ben yersem de gaz yapar değilmi süte en sevdiğim ya maalesef yiyemiycem
Suheylaninannesi Birkucukeylulmeselesi bulgur pilavi çiğ soğan çiğ sebzeler meyveler kuru fasulye mercimekler nohut barbunya bol kimyon ekle yaparken ve haslama sularini dök ki gazlari gitsin
Birkucukeylulmeselesi Suheylaninannesi anladım öyle yapayım artık canm herşeyi korka korka atıyorum ağzıma yan
oglunasik1anne Birkucukeylulmeselesi Öyle diye biliyorum kuzum kesin birşey demek istemiyorum sana sonrasında linç tayfa geliyo hemen bidir bidir ediyolar 🙃
Sevgi1 Birkucukeylulmeselesi yapar mercimek acayip yapıyo bana bile 😂sarımsak da cok yapıyo bide kola asla içme mafederr