AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Alibinnur1707 Güvenilir. Son kullanma tarihleride baya uzun oluyor mama için tercih eden tanıdıklarım var ☺️
Alibinnur1707 SinemTvl bi sıkıntı falan çıkmıyor dimi kuzum kızıma mama alacağım baya uygun geldi fiyatı
SinemTvl Alibinnur1707 yok hiç bi sorun yaşamadım kozmetik de aldım ufacık şeyi bile koliye koyuyorlar
Arkeosophiaa Alibinnur1707 ben alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım gece kuşu indirimleri oluyor akşam 22.00 de başlıyor takip edin çok uygun fiyata düşüyor bazı ürünler
Arkeosophiaa Alibinnur1707 evet dün gece vardı hatta ama sabah 10 da bitiyo kampanya takip edin oluyo sürekli zaten
Gokceninannesiiyim Alibinnur1707 ben alışveriş yapıyorum çok memnunum. İzmir’de yaşadığım için verdiğim gün kendi arabaları ile getiriyorlar kargoya vermiyorlar 😊😊
Minnakbebek Alibinnur1707 6.7 olmustur alışverişim mama sampuan islak mendil aklina ne gelirse aliyorum skt baya uzun kargoda hızlı memnunum
ZMK Alibinnur1707 ben bir sürü şey aldım ordan çok uygundu hemde çok memnun kaldım 24 saat geçmeden gelmişti