Alpis-20 benim kizim 11 aylik oldu. Hic benim emmedi. Sagip verdim sutumu. Uyanikken asla icmiyordu sutumu derin uykusunda verebiliyordum. 4,5 aylikken kakadan kan geldi. Doktorumuzu degistirdik. Alerji testi yapildi. Alerjisi varmis sutum koku yapiyormus😞 hemen diyete basladim. Duzeldi sutumu icmeye basladim. Bu arada kizim 5,5 aylik olmustu. Mememi cok teklif ettim kabul etmedi. Emzirme danismani bulduk destek aldik . Fakat artik 6 aylik oldugu icin biberonu kabullenmisti asla meme kabul etmedi. Emzirme danismani keske daha erken tanissaydik alerjisini daha erken fark edebilirsik dedi😞 ilk doktorumuz bizi cok yanlis yonlendirdi😞 10 aya kadar sagarak verdim sagarak vermek cok zor. Klinik tipi sut sagma cihazi kiraladik ve hic emmedigi icin ayda 2 kez mastit oldum ve antibiyotik kullandim surekli😞 10. Ayda anne sutune reflusu cikti ve sutten kesmek zorunda kaldik. Suan mama iciyoR. Tavsiyem sizi emmiyorsa ve biberonlada sutunuzu istemiyorsa alerjisi olabilir. Alerji testi yaptirin. Memeyi tutmasi icin erkenden destek almanizi oneririm.