Kubra_2019 Zeykamik gece uykusu nasıl akşam uykusuna kacta yatıp sabah kacta uyanıyor mesela bu önemli
Zeykamik Kubra_2019 Gece uykusunda hic uyanmazdi ben sabah kaldırırdım fakat simdi sık uyanıyor ağlıyor malesef 8 bucuk gibi yatırıp 7 de kaldırıyordum ama bozuldu
Kubra_2019 Zeykamik gece uykusunda dinleniyordur, gündüz uykusu bu yüzden teke düşmüştür. Atak dönemin de yada diş problemi olabilir kaç aylik bebeğiniz
Zeyk Zeykamik kızım 22 aylık 1-2 aydır tek uykudayız Sabah 10 ya da 10.30 gibi kalkıyor öğlen 2 veya 2 bucuk gibi yatıyor 4 bucuk gibi kalkıyor gece de 10 ya da 10 bucuk gibi gece uykusuna geciyoruz canım
Baharaytekin Zeykamik yani benm bebeğim sabah 6.30gbi uyanıyor öğlen 12 -14arssi uyuyir bazen daha az da oluyor akşam da saaat 8civari uykuya geçiyor .
Zeykamik Baharaytekin bebegimle ayni ya bende 12 civari yatiriyorum ama iki saatten az uyuyor oyle olunca saatler uymuyo
Baharaytekin Zeykamik bizimdebasta öyleydi şuanda da herzMan 3 uyumuyor 1.15 ile 2 arası değişiyor ilk zamanlar akşamı daha erken uyumak isterdi ama birkaç haftaya tam oturdu düzen
Zeykamik Baharaytekin Daha erken uyumak istediginde naptiniz peki yatmayinca daha cok bunuyor uykudan 😔