minnakbaby Bebegim 7 aylik yavas yavas büyüyor onu dogru yetistirmek istiyorum ama nasil davranmam gerek bununla ilgili bilgi edineceğim kitaplar onerir misiniz?
Ozge_AyazEfee minnakbaby “anne, baba ve çocuk arasında” “bağırmayan anneler” “korkma iyi bir annesin” “seni anlıyorum çocuk” öneririm 🌺
Deletedmom276 minnakbaby 30 Milyon Kelime (beyin gelişimi için) bütün çocuklar iyidir, iyi aile yoktur (Nihan Kaya) Alice Miller (benliğini arayan çocuk)
Zerr minnakbaby ne güzel düşünmüşsünüz kitap okumayalı yıllar oldu 🤭 bi ara karantina günlerinde okuyodum devam edemedim.
minnakbaby Ozge_AyazEfee cok tsk ederim bna da isminden o gguzel gıbı gelmusti youtubede videolarini izledim guzel konusuyor 🙂
nazanay minnakbaby https://www.idefix.com/Kitap/Bebekler-ve-Cocuklar/Laura-E-Berk/Egitim-Basvuru/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000548711?gclid=Cj0KCQjwlN32BRCCARIsADZ-J4vU5FD_3O9Ct6T0IUE6TczLHxh0H8Dy-AjxYu5yN-IlPx92ObHG0bUaArjbEALw_wcB
Drydnz12 minnakbaby kesinlikle koşulsuz ebeveynlik. Hemen hemen 150 kitap okumuşumdur eğitimle hamilelikle ve eveveynlikle ilgili ama en etkileyen koşulsuz ebeveynlik oldu