Mamaqueen kizlar siyah firin tepsimde hep yag izleri lekeler vs var cikmiyor. Neyle silmem yikamam gerekir
Mucizemsinsenn Mamaqueen ben önce kaynar sıcak su döküyorum iyice yumuşuyor sonra yağ çöz sıkıp biraz bekletiyorum sonra cifle güzelce telliyorum
Minikuzu Beyaz sabun rendeleyin, cif ve bulaşık tableti koyun tepsiye hatta aspiratör parçalarınıda koyun tepsinin içerisine sıcak su üzerine dökün ve 6, 7 dk kaynatın hem parçalar temiz oluyor hem de tepsi 🥳
Eses20 Rossmanda bi fırın temizleyicisi var o efsane bişey 😄 sıkıp bekletince her şeyi çıkarıyo yanmış bile olsa
[silindi] İştee temizlik ferahlık evlerinizeee hemde hiç durulamadan kurulamadan (maaarc maarc) ciiiif ciif ciiiif 🎶 çok içimden geldi yine tutamadım içimde.
zeynoy Su kaynat içine dök ve bir tane bulaşık m. Deterjanı koy kalsın bi saat çoook temiz şekilde yıka durula yeni tarifler için hazıııırr 💃🏻
Lomina Karcher buharli temizleyici oneririm. Fis fis buhari tutuyorum, deterjan bile surmeme gerek kalmadan yaglar eriyip akiyor. Mutfak dolaplari ve ocak icin de super 👍
pilavustutavuk Ya benim tepside de siyah lekeler var..onlar nasıl çıkar bir fikriniz var mı. Bende cifleyip telle ovdum ama çıkmıyor, tepsi çizildiği ile kaldı.