Kaganpasa20 Kizlar 2 gundur bogaz agrisindan mahvoldum su bile icemiyorum uyuyamiyorum da. Tüm bitkisel şeyleri denedim. Acaba doktora gitsem boşa mi gitmis olurum yoksa rahatlatici biseyler verir mi ??? Emzirdigim için ilac kullanilmiyor ya.
Mericavcilar Kaganpasa20 bir de sıcak şeyler içmekten kaçın.Ilık şeyler tüket. Su iç bol bol. Bakteriler sıcakta ürer. Boğazını sarma asla.
EsraBilal Kaganpasa20 eğer süt içmen yasak değilse kaynamamış süte yumurtanın sarısını çiğ olarak süte koy karıştır birde bal koy kafama dik canım tavsiye ederim. Ama sütü çok kaynatma sakın yumurta pişer içinde geçmiş olsun
Pelinn Aynı sorun bndede var ağzımın içi yara dolu bnde ballı limon ıhlamur ballı süt herşeyi denedim geçmiyor su bile içmek istemiyorum
Melisahsendursun Kaganpasa20 benimde bogazim sisti kizimin burnu hiril hiril sesler geliyo bende ne yapcam bilmiyorum
suca bende aynı durumdayım ekstra birde öksürüğüm var 😔 nasıl geçecek bilmiyorum bitkisel seylerle bi nebze hafiflettim ama iyilesemedim henüz.. umarım tez zamanda hepimiz iyilesiriz geçmiş olsun