Hymerus Merhaba , Kızlar meme ucum çok acıyor ciddi anlamda dayanamıyorum emzirdiğinim an başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum eczaneden krem aldım ama işe yaramıyor. Bir öneriniz var mı gögüs acısından ağrısından yatamıyorum
Hazal Hymerus canım ben 1 ay çektim göğüslerim çok çatladı lansinoh gecirdi acısını emzirirken yastıkları sıkıyordum gözlermden yaslar gelıyordu canımın acısına. Mutlaka göğüs pedi kullan her emzirmeden önce ve sonra kremi sürdüm o şekilde iyileşti çok rahatlatıyordu
Keziban Hymerus canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum dişleri var da öyle mi yara oldu? Gittiğim gebe okulundaki ebemiz meme ucu yaralarının çoğunun bebeğin memeyi yanlış tutmasından kaynaklı olduğunu söylemişti belki de öyledir. Bide göğüs pedleri göğsü daha da yara yapar kullanma. Şimdi çoğu anne kizcak ama gerçek bu
Mericavcilar Hymerus silver meme ucu kapağı var. İnanılmaz şifalı biraz pahalı ama değiyor. Gücün yeterse muhakkak onu al.
Nekwa Hymerus aktardan ayni sefa yagi aldır bunun ustune hicbir krem yok inan 2. Bebim bu suan dis çıkarıyo bide 1 günde gecirdi Yagi sur emzircen zaman sil zrari olmaz bebise cok faydali birsy netten bak
Hymerus Hazal bende evamer diye bi krem var onu aldım ama sadece nemlendirci gibi birsey yaralar iyileşmiyor 🙄
Summ Fito var canım onu kullan ben herşeyi denedim hiç biri fayda etmedi o etti birde yıka emzirmeden önce
Hymerus Nekwa canım ben aldım bu yağdan. Sürücem şimdi de emzirdiğim zaman silsem yeterli olur dimi ıslak bezle. Yıkamama gerek var mı? Tadını değiştirir mi
ytrc Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan cok aciyo göğüslerim oglum her memeyi tuttuğunda aklim gidiyo krem kullanıyorum faydasi yok kendi sutumle emzirmeden once ve spnra suruyorum ama yok cok canim yaniyo
adatrkmn Teramycn krem sürün tek çaresi yaraları kapatmada o. Bu acıyı çeken bilir ben bu krem ile kurtuldum devamlı açık bırakın hava alsın emIrmeden önce yıkayın.
Hymerus adatrkmn ben evamer diye bi krem aldım hastane önerisiyle günde 8 9 kere kullanıyorum ama yok etki etmiyor
Aybk Hymerus kullanmadığım krem, dogal yöntemler kalmadı, gümüş kapaklar da bir işe yaramadı, 1 ay oldu geçmiyor hiçbir şekilde sanırsam yok çaresi çok kötü birsey ben dogumda bu kadar acı cekmedim valla
Hymerus Aybk ben de bugün düşündüm normal dogum yapmadım ama yapsaydım herhalde bu kadar acı cekerdim
Nekwa Hymerus kesinlikle öyle tecrube konusuyor canim Bu sorunu 2. Kez yasayn biri olarak artik bi kitp yazma kararı bile aldim yani hamillelik doğumla ilgili 🤗
Aybk Hymerus emin olun bu kadar bir acısı yok normal dogumun olan acıda anlık yani, ama bu her 2,3 saatte bir yasamak zorunda oldugum bir acı
Laurenkiz Selamlar, yaa üzülerek söylüyorum tam iyileşme sürekli emzirme durumunda olduğumuz için mümkün olmuyor, oğlumuz 2 aylık olmak üzere, 1-2 hafta öncesine kadar acıdan deliriyordum ben, Silver kapaklar, tüm kremleri karıştırıp denemeler, kendi sütümle silmeler, zeytinyağı vs yağlar.. acıya alıştım sadece.. alışılır mı bu acıya diyebilirsiniz ama alıştım galiba yoksa hala yara, hala arada kan geliyor🤷🏻♀️ Çözemedim hiçbir yağ-kremle..doktora ve bebek hemşiresine de sordum yanlış mı tutuyor bebeğim memeyi diye ama yok yani yılmayın kızlar geçicek emzirerek alışacağız🙏🏼ilk günkü gibi olmayacak hiçbir acı
Yunusfatmaberkay Hymerus canım e vitamini sür üstüne de buğday yağı kesin çözüm bende çok yaşadım bunun faydasını gördüm
Mervercan Hymerus madacaskol diye bi krem var bide onu dene ben onunla rahatladım tam geçmese bile rahatlıyorsun