HazelSeren Kızlar 8 9 gundur adet olamadım daha bebegım 7 aylık bır kac gun önce test yaptım çıkmadı sızce testı tekrarlamalımıyım 😣 korku sardı iyicene
Mirac_21032019 HazelSeren korkma basina gelir.1 hafta once ogrendim hamile oldugumu bende 14 aylik oglum
Gizemabc HazelSeren kızım 4 aylıkken ilk reglimi oldum. Sonra kaza oldu ertesi gün hapı aldım. Onun üstüne 1 hafta sonra yine regl oldum. Suan 1 hafta 10 gün geçti regl olmadım. Ama aralıklı olarak 3 kez test yaptım çıkmadı. Siz de birkaç gün durup testi tekrarlayın
SeverusSnape HazelSeren benim 20 gün gecikti sonrasında regl oldum, doğum sonrası bir türlü tam düzene giremedi. Kan testi yaptırırsanız daha kesin sonuç olur aslında.
Mirac_21032019 HazelSeren 4.5 gun gecmisti adetim testte zaten idrari koyar koymaz 2 cizgi belirdi.Olsaydi sende hamilelik cikardi buyuk ihtimal
Mirac_21032019 Gizemabc ertesi gun haplari adet döngüsünü degistirebiliyo cnm beninde adetim gecikince adet dongum degisti diye dusunup ustunde durmamistim ama meger hamileymisim senin adet dongun degistu buyuk ihtimal
Gizemabc HazelSeren ben korunma yöntemime güvendiğimden çok sorun etmiyorum. Bir de ertesi gün gapı düzeni baya bir bozuyormuş🤦🏼♀️
HazelSeren Mirac_21032019 öncekınde 1 gun kala bellı olmustu canım sımdı bunda bu kadar gectı bılemıyorum var mı yok mu
Ande Ande stresten hava değişimi ve benim genellilkle ramazan ayında oruçtan çıkınca böyle aksamalarım olurdu. Belki siZinde öyledir