Heide Bebeğim 38 günlük şuan erken dye düşünüyorum. Değilse fikri olan söyleyebilir. Gelişimi acısından da 2 aylıkken verebileceğim oyuncaklar veya nesneler neler oyun halısı için falan erkenmi
ilknurgoksu Heide oyun halısında yatabilir aslında üzerine aynasını asarsanız dikkatini çeker onun dışında siyah beyaz kartlarla oynamayı çok seviyorlar şuan tutamaz ama siz gösterip ona masal anlatır gibi anlatırsanız sizi dinlemeye bayılıcaktır 🧡
sedaykn Heide En mantıklısı oyun halısı. Orada asılı nesneleri izler bir süre 3 aylık gibi de tutmaya çekmeye çalışır. Çıngırak olabilir ama yumuşak bir şey bakın çünkü kafasına vuracak ilk zamanlar 🙂
Kusannesi Heide 2 aylıkkende bisey anlamıyor canım en erken 3 aylık olsun bence. Oyun halısı yumusak ses cıkaran sallayabilceği çıngırak ve zeka kartları
ilknurgoksu Heide link attım umarım açılıyordur bizde ondan var normal kart üzerinde resimler var siyah beyaz mesela kuş resmî var ‘annecim bak kuş geliyor cik cik cik ellerinizle kuş takliti yapabilirsiniz ‘ gibi gibi aslında kartta olan şeyi yorumlamak 🦋
ilknurgoksu Sueda2929 ben çıngırakı baya geç almıştık 4 5 aylık falandı ama bunlar yumuşak https://www.e-bebek.com/bondigo-ormandaki-cingirakli-arkadaslar-p-bon-bp1232/?gclid=Cj0KCQjwlN32BRCCARIsADZ-J4uh8LFUiuAR28UyOlp3axQriLEb_Mo0zp0rc6oLGdRzkw9u00X_ASMaArCHEALw_wcB