M2019ee Kızlar mama sandalyesi alacağım joie veya baby plus marka düşünüyorum önerdiğiniz marka varmı ?
Yasmine M2019ee Merhaba.. Ben baya baktim cok.pahalisida var ucuzuda salincaklisida bilmemneside.. Ama kullanisliligi cok onemli cokta absrtmiyim dedim.. Azda yer kaplasin istedim.. Ebebek’ten “baby plus diny” mama sandalyesi aldim. Valla cokta memnunum ön aparatı cikiyo temizligi kolay bebegimde sevdi bende. Fiyatida uygun inanin cok.para dokmenize gerek.yok mama sandalyesi icin. Ben bunu Tavsiye ederim
Alinsmom M2019ee valla bende cok gerek yok sadece mama yerken oturcak nasilsa diyip ikea antilop aldim.guzel aslinda ama cok rahatsiz.Sonra joie mimzy xl aldim 1 hafta oluyor geleli inanilmazz rahatladi bebegim egreti oturmuyor.700 tl suan ama kac cocuk buyur bunda bence asla olu yatirim degil.oyle fark var ki aralarinda
M2019ee Yasmine teşekkür ederim ama böyle plastik alınca bebekler de düşme olabiliyormuş öyle duymuştum ☹️
M2019ee Alinsmom bende o model ve markaya bakıyorum ama çok kararsız kaldım açıkcası sadece mama sandalyesi değil balkon bahçede kullanabiliriz diye düşündüm birde aktivite masası olarak
Alinsmom M2019ee kesinlikle.ikeanin tepsisi de cok dar gercekten nasil ovuldugunu hic anlamiyorum.bu joie de gepgenis bir masa var ustune 2 tane de ayri ayri seffaf tepsiler.biz gun icinde cok oturtuyoruz onune bi kac oyuncak koyuyorum baya oyalaniyor.chicco da guzel ama arada 200 300 tl fark var o farka yansir bir degisiklik de yok aralarinda bence zorlamicsksa sizi de mutlaka tavsiye ediyorum
ballilokmaninannesi @M2019ee bende bu aralar mama sandalyesi arayışındayim bazıları aşırı pahalı o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bazılarının fiyatı uygun ama bakınca bile anlıyor insan bebeğin rahat edemeyeceğini çok kararsız kaldım bir iki tane buldum ama galiba sunny baby diye bir marka var onun mama sandalyesini alırım heralde 🤷
nzlkc M2019ee baby plusın mama mia mama sandalyesine bakmanızı öneririm. Bende çok araştırdım. Çok pahalı mama sandalyelerinin nerdeyse tüm özelliği var. Yatma, tepsisi çıkma, boyunu indirip kaldırma gibi ben çok memnunum 😊