Deletedmom310 Prima pampers külot bez kullanıyorum kızım 4 aylık.okucak 10 gün sonra 3 numaranin lastiği iz yaptı 4 numara alıyım dedim oda iz yaptı bütün markalar.mi böyle
EymeninAnnesi0212 Deletedmom310 molfix kullanıyorum iz olayı bez denk geldiği sürece yapmadı kilot bezden memnun kalmadım ama onda hep oluyordu cırtlı kullanıyorum 🧚🏻♀️
Rzgr Deletedmom310 bende sleepy kullaniyorum oda iz yapiyor. Ama yan bantli da kullanamiyorum cunku oglum bez baglatmamak icin herseyi yapiyor. Mecbur kulot bez kullaniyorum. Lastik izi disinda bir sorun yok.
Nurbeyaz Deletedmom310 iç lastiğini cikarin ben tüm bezlerin iç lastigini çıkarıyorum hiç de sizdirmiyor
ballilokmaninannesi @Deletedmom310 sleppy kullanıyorum göbek bölgesinde iz oluyor ama onun dışında memnunum pişik sızma falan olmadı
Nurbeyaz Deletedmom310 lastiğin ortasından yırtıp yanlara doğru çekerek çıkartıyorum hiç iz olmuyor kızım çok rahat uyuyor
Mommy_ Deletedmom310 Evet kilot bezi. Sleepy de deneniştim onun lastikleri çok sıkı Molfix daha yumuşak iz yapmıyor
Sydcan41 Sleepy kullaniodum baya iz oluyodu bu yuzden canbebeye gectim memnunum daha ince ve sizdrma falan yok ama oda iz yapiyo her bez yapiyor sanirim
Aselbuk Bugun ilk kez aldirdim 2 ciyi taktim slepoy hic iz yapmadi gobefinde hem altini flnda yikiyorum cok iyi oldu aglamiyoda bantlida durdurmak mumkun olmuyodu bunla cok iyi oldu