Rucan Arkadaşlar bugün dikkat ettim gündüzleri gıcırdamayan banyo kapısı gece özellikle bebek uyuyunca gıcırdıyo 🙄 parke çıtırdıyo hiç biri olmazsa benim bacağım ayağım fln kıtlıyo 😂 uyku düşmanı ev resmen 😉 eminim sizde de oluyodur ??
Baynimir Rucan olmaz mi hic 😀 bebek uyurken her sey ekstra gurultulu hale geliyor. Kapilari yaglayacagim ama karar verdim 🙈😃
Hazal Rucan gece gündüz bebeğim uyurken ses çıkacak diye ödüm kopuyor kolayını bulsam apartmandakileri kovalıycam merdivenden yavas inin diye 😆 çocuk doğdugundan beri korku neymiş onu öğrendim terliğimi halının üzerinde bırakıp içeri parmak ucunda giriyorum 😂😂😂
Lale Rucan sinir oluyorum ya varya hemde nasıl inadına oluyor herşey sanki 😁😁😁 bugün denedim hatta biliyo musun bakım olcakki diye kızımı unutmadan önce parkının üstünden 10 kez falan geçmişimdir. Ses çıkmıyor. Kızımı uyuttum bi bakım dedim bi çıtırtı geldi bi sovdum bi sovdum 😁😁😁😁
Rucan Baynimir gündüz yağlamayı düşündüm itip çektim ses çıkmadı az önce kapı resmen çığlık atıyodu 😂
Noyanefe Hahaha sesli güldüm okurken ya ben çok kasmıyorum aslında sadece gece uykusunda ses çıkmamasına uyaran olmamasına özen gösteriyorum ki zaten benim çocuğum kolik bi bebek ağlayınca susturmak imkansız hemşiresi bile demişti gördüm ama bunun gibisini görmedim ben diye sese alışmalı ben bu görüşteyim aksi halde kendim hep sessizce uyutulmaya alıştığım için en ufak bi seste uyuyamıyorum musluk sesi saat tıkırdaması eşimin horlaması 😂falan o yüzden seste uyumaya alışmalı kanaatindeyim
CaganBulut Bir tek bizim evde bar sanıyordum 🤣🤣 allahım uçmak istiyorum bebişi uyutuca evin içinde 🤦♀️
GmzSnn 😂😂😂😂 ben parkeLerimi ezberLedim çıtLayan yere bebek haLısı serdim kenardan kenardan geçiyorum ama geL görki bacak kütLemesine naLet oLsun engeL oLamıyorum we her ne hikmetse hep oğLanın odasından çıkarken kütLüyo 🤭🤭🤦🏻♀️
Elizan28 Rucan aynen öyle yattigim odanın kapısı sabahlari öyle ses çıkarmaz ama simdi wcye kalktim kapiyi açtım bi gıcırtı sesi aman Allah yani. Artik ayak uclarimizla gezicem evde 😁 ses çıkaran baza ,aksamlari gelen öksürük vs vs 😁😂
Nily Rucan ayy biZim odadaki parke bemi çıldırtıyo. Resmen sekerek geziyorum odada. Ve o sese bazem uyanıyor kızım😂 basıyorum kalayı bende parkeye
Toprakana Rucan ses yuzunden parkeler eski haftaya yenileticem bende😃 kapilarda ne hikmetse yanindan gecince ses cikartmak icin hareket ediyor😂
habibe_omerasaf @Rucan Parkelerden ne çektiğimi bir ben bilirim 🤦♀️ Evde hırsız gibi dolaşıyorum artık 😁
Zuzu35 Rucan hele benim sürekli ölü gibi uyuyan kedim çocuğu uyutunca avını kovalayan aslana dönüşüp evde dört dönüyor ve mutlaka çocuğu uyandırıyor😖
Nurdanhakan Zuzu35 aynı durum bizim evdede inadına yapar gibi antrenin orta yerinde bide tırnaklarını takıyor biryere