Annesinin_Bali Kızlar boyu 170 lerde olup 70 kilo olan varmı?? nasıl görünüyorsunuz? kilo verme yolunda ilerliyorum 70 kilo olursam yine kilolu dururmuyum merak ediyorum?🙄🙄
Deletedmom5284 Annesinin_Bali ben 80 kiloyum kimse inanmıyor hamileyim üstelik 32 haftalık.. Kilolarım nereye gidiyor anlamıyorum uzun boylu olmanın faydaları 😅
zeynepalp Annesinin_Bali ben 1.72 yim 70 kilo olursam manken gibi olurum heralde daha ne isterim Allahtan 😂😂
Feryal Annesinin_Bali Vücut yapısıyla alakalı diye düşünüyorum. Kaslı bir yapıya sahipseniz ağırlığınız fazla olsa da ince görünürsünüz. Yağ VS kas hacim durumları yani. Kiloya değil de beden ölçülerine odaklanmak lazım aslında. Tartı ile değil mezura ile değişim incelemeliyiz 💐
Annesinin_Bali Feryal teşekkür ederim canım..dediğine katılıyorum tabiki..ama genel olarak insan sözlerlede olsa motive oluyor😊
Eymeniim Ruya55 168 benimde boyum 63 kiloyum ve kiloluyum diye kendimi aç birakiyorum 55 olabilmek için
Kelebek1407 Annesinin_Bali Benim boyum 1.73 3 ay öncesine kadar 73 kiloydum. Kendimi çok kilolu hissediyordum ama herkes böyle iyisin diyorlardı. Sonra birden 67 ye düştüm şimdi de 57 ye düşmek istiyorum😊
ElifSare-15- Annesinin_Bali yoo bildiğin temel reistedi safinaz vücudu gibi az kılo alsamda toparlasam dıyorum 😂
nhlaslan Annesinin_Bali gögüslerim iri olmasa 🤷♀️🙈nolmalde de 82idim doğumdan önce. 42 bedene girebiliyordum şimdi 42 olmuyor 🙈 genel olarak boy olunca göstermiyor Ama. Ha bide gıdı meselesi var 😂
CMAE 173 boyum 58 kiloyum bana kalsa daha vereyim ama bence de vücut yapınıza bağlı ben kalçayabyatkınım o yüzden zayıf olmam lazım