Duygufbetul Iyi aksamlar kizlar. 1 bucuk ayliktan beri bebegimi kontrole goturmuyoruz salgindan dolayi. Bugun bi alerji doktoruna goturduk ama normal kontrole de goturmeli miyiz sizce. Sanirim bu surecte goz tarama testi varmis fikriniz var mi
espalp Duygufbetul kalça ve göz kontrolü var. Benim de alerjik bir bebeğim var sadece bir ay götürmeye cesaret edemedik onun dışında kontrole götürüyoruz
GoGirl Duygufbetul sadece 1 ay goturmedik goturuyoruz konteole 5 aylik simdi bu ay goturdum sadece 4. Ayda gtmedik 3. Ayindada goturdum salgin yeni baslamisti
gulerva Duygufbetul ben birinci ay kontrolünede götürdüm kalça çıkığı ve göz muayenesinede. 15.inde 2. Ay kontrolü var ve götüreceğim ben tedbirleri alıp gidiyoruz
Duygufbetul gulerva boy ve kilo olculdu normal cok sukur. Aile hekimimize de guvenmiyorum gobeginde iltihap var diye goturdugumdr normal dedi somra sıķıntı oldu bi de bebegimde sut alerjisi oldugunu soyledigimde bana kucumser bi edayla sen el kadar bebege inek sutu mu iciriyosun demisti. Resmen alerjiden haberi yok gibi 🙄
Sum87 Duygufbetul biz yarın kontrole gidiyoruz birsürü şey sormam lazım kan idrar vs bakılmalı o yüzden mecbur 🙂 12 aylık olduk
Naz_N Duygufbetul aksatmadan götürün her kontrolüne, ben diğer türlü paniklerdim sanıyorum. Sürekli her kafadan bir ses malum🤷🏻♀️
anne15 Duygufbetul göz muayenesi 6 aya kadar yapılabilir kalcada 3 ay en gecmiş. Asıları için götürün biz hep götürdük ihmal etmeyin muayenelerinizi