Ya şunu yedirin bunu yedirin diyorsunuz şaka gibi ya !!! Karnını tutup ağlıyorsa sancılanıyor o çocuk. her şeyi de dişe bağlamayın lütfen. Allah kahretsin böyle doktorları da ! Korona var diye iyice saldılar hiç bakmaz oldular hastalara. Daha 10 gün önce 5 yaşındaki kızımda ishal başladı, 1 gün bekledim ama şüphelendim bişey olduğunu artık hastaneye götürdüm, aynı o doktor gibi ishal diyeti yapın dedi! Ben çocuğumun kakasını bile evde kabın içine koydum getirdim bi tahlil yapsanız iyi olur dedim, e tamam istiyosanız yapalım ama bişey çıkmıyor genelde dedi. Sonuç: amipli dizanteri! Bide bu doktor bozuntusu tahlil yapmadan ilaç yazmaya kalkıyordu 😤 sonuca kendisi de bozuldu sonra. Aradan 10 gün geçti bakın o kadar dikkat etmeme rağmen 9 buçuk aylık oğluma da bulaşmış, onu da bugün öğrendim. 2 gündür ishal ve ateşleniyordu, diş olabilir çıkıyo çünkü ardarda dedim ama öğlen kakasında kan görünce aldım koştum hastaneye. İshali hafife almayın lütfen, dünyada ishalden ölen çocuk sayısı çok fazla.