Benanin_Annesi Dygcill ben 1 aylık bebeğime 30 cc veriyodum 2 aylık 60cc 3 aylığa da 90cc Tabi çocuğun içmesinede bağlı
Deletedmom245 Dygcill bu bebeğinize bağlı bir durum. Sizin bebeğinize yeten başkasının bebeğini doyurmaz bebeğiniz ne kadarını içebiliyorsa o kadar yeterlidir. Büyüdükçe artacak zaten.
Naz_N Dygcill bebeğiniz kaç kg? Aylık olarak değil de bebeğin kilosuna ve ihtiyacına yönelik hareket etmek daha doğru ve güzel sonuçlar verir🌸
Benanin_Annesi Dygcill bana doktor ve hemşire öyle sölediği için yazmıştım Tabi çocuğun içmesine bağlı
Benanin_Annesi Dygcill İşte diorumya canım sen kendi çocuğunu tanırsın mesela 1 aylık dielim 30 cc verirsin daha sınra 1 ay 10 günlük falan olur bebek 30 cc değilde 40cc verirsin bu şekilde arttırarak devam edersin Bence bi keredende arttırma yavaş yavaş minik minik artışlar yap
Dygcill Benanin_Annesi siz ay ay mı artırdınız mamayı yedikten sonra daha da istiyor bende çok gelir diye korkup veremiyorum çünkü beni emdikten sonra mama yiyor o zaman çok gelmez mi mesela memeden sonra 90 cc mama ?
Benanin_Annesi Dygcill Örneğin ben şuan 2 ay 28 günlük bazen 75 cc veriyorum hepsini içiyo bazen kalıyo mesela içme durumuna göre veriyorum ama doyma eğilimine göre ayarlıyorum yavaş yavaş arttırıyorum şuan 80-85 cc veriyorum bu şekilde arttırıyorum bi kereden vermiyorum Tabi biz meme+ mama veriyorum Meme verdikten hemen sonra mama vermiyorum çünkü içmiyo içiyosada az içiyo bende meme yedikten hemen hemen 1 saat veya 45 dk sonra mama veriyorum Ben her memeden sonrada mama vermiyorum 4-5 saatte bir mama veriyorum yani yopladan günle 4-5 kete veriyorum Tabi bu durum bebekten bebeğe değişir Her anne kendi bebeğine ne uygunsa ona höre devam etmeli 🙏🌹
Dygcill Benanin_Annesi çok güzel anlatmışsınız teşekkürler ☺️ Benim bebeğim şu günlerde kakasını zor yapıyor 4-5 günde bir o yüzden bende mama çok ağır gelecek diye korkuyorum o yüzden şuanda 2 ölçek veriyorum 60cc memeden sonra
Naz_N Dygcill 2,5-3 saatte bir 65 cc içmesi kafi, 4000 olmamışsa da yaklaşmıştır desek ozmn da 70 cc min🌸 ama bebeğiniz fazlasını talep ederse de verin, zaten fazla gelirse o çıkarır geri ve bu kötü bir durum değil😊🌸🌸