Newannis Mrba bebegim 2ay 21 gunluk oldu 2 yada uc gndur memeyi gorunce catlayincaya kadar agliyo vwrmeye calisiyom yok cok agliyo dayanamiyom bide sutum tazzikli geliyo onden sagiyom ama fayda etmiyo
anne15 Newannis meme reddi tazyikten ötürü yeni yasadık bizde. Önden sağabiliyosan sağ arkana yaslanarak emzir. Benimli ayakta gezerek sakinliyodu uyku haline girince o sıra tutuyodu sonra arkama yaslanıp emzirdim. Emzik ve biberon varsa onlarıds kullanmayın
Birkoalaanasi Gaz durumları nasıl? genelde sadece meme de yapıyorsa red olabilir. Ayakta gezerek, göğsüme stiker yapıştırarak bu sorunu aştık.
Newannis Birkoalaanasi ayakta emzirmey denemdim hic emzircegim zamn oyle oluyo gazli bi bebekte deil arada gazi oluyo sadece memede oyle yapiyor
Newannis anne15 benimde tazyikli geliyo ilk emmedenn beri ilk defa bole yapiyo anlamadim sagiyorum cay kasigi kullaniyorum emzik ve biberon kullanmadim hic tutmuyoda
anne15 Newannis uykuluyken deneyin yapmadıysanız kucakta pıspıslayarak gezin uyku semesi tutmak istediği zaman tuttu benimki neredeyse3 hafta yasadım bunu. Bugun öyle yapmadı sanırım bıraktı artık inadını . Ayakta emzirdim uyuttum bacaklarım koptu hep geceleri emdi ama gündüzleri böyle uğrastırdı
Seher26ikra Bende aynı sorunu yaşadım bu gün sanırım sizin ki gibi benimde sıkıntı dedikleri gibi ayakta gezidirirek emzirdim biraz da olsa emdi uyku halindeyken emiyo bide cok sıkıntılı bi durum Allahım yardımcımız olsun inşallah gecer cok üzülüyorum
anne15 Newannis biraz sürer ama atlatırsınız sizde tez zamanda inşallah tutsunlarda yeterki bırakmasınlar