Mrvvv Bebeğimi 4 ay aşısına götürdugumde kontrollerini yaptılar. Baş çevresi 41 cm çıktı biraz küçük dediler böyle olan arkadaşlar var mı bilgisi olan doktora götüreceğim ama en erken 2 haftayı bulursa acil mi
Deletedmom423 Mrvvv 4 aylıkken benim bebeğim 40 cm mis küçük falan demediler boyu kilosu falan kaç da küçük dediler ki
Hazal89 Mrvvv boyuda kilosuda gayrt normal baş cevresi oğlumun 6 aylık ölctüğümüzde 44 cıktı bence kafana takma
busratarkan Mrvvv vala ben götürüyorum sağlık ocağına bana sadece kilosunu söylüyor gelişimi nasıl dediğimde iyi diyor
Mrvvv Deletedmom423 boyu 63 kilosu 6600 sizce nasıl sizin bebeğiniz de böyle miydi bana iyi geliyor bebeğim sağlık ocağında hemşire beğenmiyor
demirboy Mrvvv internette ay ay boy kilo baş çevresi bar en düşük ve en yüksek değerleri gösteriyor. Ona bakın içiniz rahat etsin 😊🌸
Seda_yazar Mrvvv canım benim bebeğimde dört aylık bizimde kilomuz ve kafa ölçümüz aynı ama hiç küçük demediler bana gayet iyi dediler
SerenBulut Mrvvv Bizdede sağlık ocağında büyük demisti hemsire bayagi da korkmuştuk.Fakat oglumun doktoruna götürdügumuzde doktor gayet normal demisti nasıl büyük derler diye şaşırmıştı hatta😬
Seda_yazar Mrvvv yani herkes bişey diyor her ay sürekli olarak büyüyor sıkıntı yok persentile görede uyumlu neden insanları kandırıyorlar anlamıyorum