Kubraerdal Selam kızlar anne sütünün bebeğe yetip yetmediğini nasıl anlarız bebeğim çok sık uyanıyor gündüzleri acaba doymuyormu
Nuray-Atilla Kubraerdal Merhaba, aylık aşılarına gittiğinizde kilo ölçümü yapıyolar oradan anlarsınız kilo alımı normal ise doyuyordur. Benim oğlum 10 gün sonra 3 aylık olacak ilk başlarda çok emmek istiyordu şuanda maks.2saat durur :)
Kubraerdal Fatmamelina 🙄 anne sütü çabuk sindiriliyormuş o yüzden çabuk acıkabiliyorlarmış kilo alımıda normalde yetiyordur ama herkes bişe söylüyor insanın kafasını karıştırıyorlar
Kubraerdal Nuray-Atilla kilo alımı iyi çok şükür uykusu çok hafif olduğu için çevremdekiler doymuyor mu acaba diyip kafamı karıştırıyorlar
Nuray-Atilla Kubraerdal etraftakiler hep konuşur , ilk bebeğim bende tecrübeli değilim ama annemle konuşmalarımdan sonra her bebeğin,çocuğun farklı olduğunu anladım boşverin milleti ✌🏻
Fatmamelina Kubraerdal çevredeki insanlar çok etkiliyor aslında 😔iyice geriliyor insan.Çok düşüncesiz davranıyorlar,halbuki kendileri de anne olmuş ve beş çocukları olan insanlar bunlar.. sürekli sütümü soruyorlar,oğlumun uykusunu soruyorlar😣
Gmzgamzeb Gündüz uykuları kısa olabiliyor benim bebeğim ayak sesi çıt sesine bile uyanıyordu hala da öyle. Elimden geldiğince uyutmaya çalıştım ama beslenmeyle ilgili değildi. 👍🏻 Çiş kaka yapıyorsa sık sık karnı doyuyor demektir
Yildirims 😊😊 anne sütü vermenin kötü yani bu psikoloji sanırım. Doymayınca bebekler susmuyor zaten . Bazen açlık dışındaki isteklerini de sadece emmeye yansıtıyorlar.
Nuray-Atilla Fatmamelina sütün yetiyomu sorusu en başta sinir olduğum soru zaten sanane yani olmadı mama verilir . Bir de soru sormadan akıl veren tayfa var samimi olmadığın halde hemde 😀
Fatmamelina Nuray-Atilla Evet kendilerinde o hakkı nereden buluyorlar anlamış değilim ben de.. empati kurmuyorlar,çok düşüncesizler 😏