Mrw-95 30 günlük bebeğim var bugün hiç kakasını yapamadı zorlanıyor diğer günlerde hep zorlanıyor bioagania verdi doktor içirdim ama fayda etmedi yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏
Sahreyldrm Mrw-95 emziriyorsan 1 çay kaşığı zeytinyağını 1 yemek kaşığı kadar sütle karıştırıp ver kuzum sade verme ağır gelir. Mama alıyorsa da mamasina kat sabah akşam duzelene kadar o bayağı rahatlatıyor
toesta Mrw-95 ne kadar kullandınız bağırsak düzenleyici o damla hemen fayda etmiyor 1-2 hafta sürüyor
Sahreyldrm Mrw-95 yok kuzum bağırsakları yumuşatıyor popoyu uyarma veya fitil alışkanlık yapabiliyor ama bunda öyle bı sıkıntı yok
Gossipgirl14 Kulak copuyle hafiften poposuna yag sur hem kulak cöpü uyarır hem de yag yumusatır tuvaletini zorlanmadan yapar dene. Ayrıyeten karnını ac zeytinyağı ile yavaşca masaj yap ovala. Anında etkisini gorursun canım 🙋♀️
Adlk Mrw-95 hemen yapmaz zaten canım bugün içirdiysen ysrın akşama doğru etki eder herhün içir bir zararı olmaz
Eyllmom Mrw-95 bebege ılk 3 ay anne sütünden baska bısey verılmez, zeytınyagı falan vermeyın sakın sadece ayşe öner gaz masajı izleyın youtubetan bütün gaz kaka be varsa cıkıyor vallahı
Mrw-95 Eyllmom masajda yaptım hiç bir faydasını göremedim sabahtan beri uyumadıda çok huysuzlanıyor sakinleştiremiyorum
zeyzey29 Eyllmom bizim sağlık ocagindaki aile hekimimiz 3 günde vir saf zeytin yağı verin dedi henüz 1 aylık hemde
Eyllmom zeyzey29 komaya girme ıhtımallerı bıle var şimdiki doktorlar rezeneyede için diyolar ama toksık etkı gösterebılıyor cogu bebekte