ilayda_hiranur Arkadaşlar ben Prima premium care bez alıcam kızıma kızım bir hafta önce 5500 kiloydu şimdi 6 olmuştur bence primada 2 numara 4-8 kilo 3 numara 6-10 kilo için sizce hangisini kullanmalıyım hangısı rahat olur 🤔
Tomrisss ilayda_hiranur canım küçük numara bez bebegin kalcasi için sakıncalı. Kizim 6 kg ve ben üç numara kullanıyorum bunu daha önce başladım. Bende en basindan beri prima premuim care kullaniyorum
gzdalidmr ilayda_hiranur bende hep premium care kullanıyorum.6 kg olmadan 3 numaraya geçtik.Hatta şimdi 6300 oldu.60 adet bez kaldı.Bitsin 4 numaraya geçeceğim.Sanki biraz sıkmaya başladı.☺️
ilayda_hiranur Dogavesultan büyük olmadımı o zaman kullanımı rahat oldumu şimdi mantıken de şöyle düşünüyorum büyük olması sıkıntı değil ilerde kullanırım boşa gitmez Ama küçük olması sıkıntı işte
ygmrsylmz1 ilayda_hiranur 4 kullanıyorum ama sanki büyük gibi geliyor bezde toplanma oluyorda o yüzden sordum molfix kullanıyorum bu arada
ayseozbnz1 Benim de 23 gunluk erkek bebeğim var 1 numara bez kullanıyoruz ama cisi çıkıyor kaç numara almam lazım 15 günlükken 3400 kiloydu
ilayda_hiranur ayseozbnz1 küçük geliosa iki numaraya geçme zamanın gelmiştir bende 1 aylıkken 2 numaraya geçtim
ayseozbnz1 ilayda_hiranur kilosunu bilmiyorum 15 günlükken 3400 du smdi 25 gunluk kaç bilmiyorum 1 numara kullanıyordum 2 alym bari
Lalin ilayda_hiranur küçük olunca taşma yapıyor. Bir de bana sıkıyormuş, rahat edemeyecekmiş gibi geliyor. Çok büyük olmadığı sürece büyük bez candır 😁
Tosbikgiller19 ilayda_hiranur Benim ikizlerim var 6aylıklr ben her zaman 1 numara büyük kullandm sizin içinde 3 ideal