Zeynep25 Kızlar bebeğim 2 aylık oturmak istiyor yatırıyorum kucağıma ağlıyor beşiğine koyuyorum ağlıyor alıp kucağıma oturtuyorum susuyor sizce beli ağırmaz mı sizde de oluyor mu
Emiri Zeynep25 eskilerin tabiriyle iyeleri batar yani kemikleri benim oglumda 2 aylık pek yatmayı sevmez kucagımda duruyor ama oturur gibi degil
Nekwa Zeynep25 ben 2.5 aylii baslaadim oyle dakika fln tutmadan azcik 4.5 aykigiz suan nerdeyse desteksiz oturacak Biseyi batmaz merak etme o yalan.😉 2. Oglum bu
Seraporucguney Zeynep25 benim bebeğimde 3 aylık olacak 2 gün sonra aynı durumdayım oturmak istiyor doktorumuza sorduk otursun oturabilir sizden görüyor merak ediyor al otuttur kucağına sohbet et dedi 🙈🧸
Hvvhzl Zeynep25 Ben bi yerde okumuştum. Eğer bebek oturduğunda rahatsız olmuyorsa ağlamıyorsa küçük zaman dilimlerinde oturtulabilir diye
Zeynep25 Hvvhzl tutsam saatlerce durur canım kıyamıyorum sesi çıkmıyor oturtunca ağırsa durmaz herhalde 😊
Liyaa Zeynep25 benim kızımda 2,5aylık resmen kucağımda oturmak için kavga ediyor benimle ama ben oturtmuyorum bacaklarıyla masaj yapıyorum biraz da olsa duruyor tekrar istiyor bu seferde oyun halısına koyuyorum ilgisi dağılıyor