Atlscn Oğlum 15 günlük yaklaşık 4 gündür emerken memeyle kavga ediyor resmen kafasını öyle bi sağ sol yapıyo ki ağlaması da cabası bir şekilde sakinleştiriyorum ama saatlerimi alıyor başına gelen var mı ? Çözüm nedir acaba ilk ay kontrolümzde doktormzn nosunu alıp bu gibi sorunları onnla paylaşmayı düşünüyorm
Azraninnnannnesi Atlscn canım yüksek ihtimal gaz aynı problemi bende yaşadım sütüm mü gelmiyor diyordum artık ben süpürge sesi açıyorum hafif arkadan mıyışıyor öyle olunca yani başka türlü kesinlikle almazdı
Oykumaysgl Aynı sorun bendede var ama benimkinin sebebi biberona alışması, çok zorlanıyorum ama pes etmiyorum beyaz gürültü sesi açınca sakinleşip emiyor bir süre sonra
Atlscn Azraninnnannnesi sakinleşsin diye ben de fön sesi açıyorum canm demek ki yanlız değilim yaa stresten düşüp kalcam bigün
Atlscn [bilinmeyen] doktorumuz ilk kontrolde yazdı gerek duyarsan al dedi yarın temin edicem geri dönüşünüz için teşekkürler
Oykumaysgl Tam doymayan bebek sık uyanır, huzursuz olur, ben sağıp biberonla verdiğim zaman 3 saat uyuyor ama emzirdiğim zamanlar çok sık uyanıyor