Cnprtk Handeyvs 4 bebe bisküvisi 1 çay kaş pekmez 1 çay kaş krem peynir yarım yumurta sarısı 1 yemek kaşığı da bebelac sütlü yulaflı maması göz kararı su
Zeyno111 Handeyvs Genelde sabit kahvaltımız peynir altı suyuyla lorlu yumurta tavada tereyağla pişiriyorum yanında labne ve avokado veriyorum. Avokado bittiyse kendi yaptığım bebe bisküvisini peynir altı suyuyla ıslatıp labneyle karıştırıyorum bazen içine 1-2 dilim muz ekliyorum ama ayda bu bisküviyi 2-3 kere anca veriyorumdur. Yumurtayı bazen patatesli bazen kapya biberli yapıyorum kıymalı yaptım sevmedi😅. Zeytine geçeceğim bugün yarın 8.ay gibi de buna 1 tane ceviz eklenecek inşallah alerjimiz yoksa 🥰
Mnli Handeyvs peynirli omlet genelde iki gündür de pankek ya da yeni bir şey deneteceksem onu da kahvaltıda denetiyorum zaten 2 öğün veriyorum akşam öğünü haşlanmış sebze ve yoğurt
Hll20 Cnprtk bu karisima benzer yapiyordum ilk oglum seve seve yiyordu. Ama ikinci oglum ögürüyor,yüzünü eksitiyor. Tek tek peynir,domates,yumurta verince yiyor. Normal mi ya😏
Deletedmom360 Cnprtk Bende 3 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 çay kaşığından biraz fazla yumurta sarısı, kibrit kutusundan biraz az peynir, 2 ölçek mama ile ıslatıyorum.
Deletedmom322 Hll20 bencw tek tek yemesi daha iyi, benim bebeğim 10.5 aylık hiç karışık vermedim. Her şeyin tadını ayrı alsın. Diğer türlü çok fazla karışık oluyo 🤷🏻♀️
Zeyno111 Hll20 Normal hatta daha iyi canım karışım olmadan hepsini ayrı ayrı yemeli ve daha sağlıklı bebe bisküvisi yerine yumurta peynir yiyor ne güzel 👍🏻
Zeyno111 Handeyvs Kahvaltı en önemli öğün onunla açığı kapatmaya çalışıyorum çünkü oğlum üstüste diş çıkarıyor öğlen ne çorba istiyor ne etli tavuklu yemeklere ağzını açıyor bende öğlen yoğurt blw tarzı tavuk haşlarım köfte önüne koyarım pankek falan ama yoğurdu yemiş olur gibi akşam meyve püresini yiyor Allahtan irmikli yulaflı o yüzden kahvaltı önemli bende 🤣
Zeyno111 Hll20 En iyisi canım bende ayda 1-2 kere kendi yaptığım şekersiz muzlu irmikli olandan 1 tane veriyorum muzla ya da labneyle ödül gibi 🤣
Deletedmom360 Cnprtk merhaba bende sizin karışımdan yapıyorum ama ben 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?
Cnprtk Deletedmom360 aslnda ben 1 tatlı kaşığı olarak okumuştm bi yerde ama ben 1 çay kaşığı veriyorm yavaş yavaş arttırıcam. Eğer bebeğinize sorun yapmadıysa bence devam edin
Kkg Benim 9 aylik oglum kahvalti olarak hicbisey yemiyor. Oglen yemegi olarak da aksam olarak da ve ara ogun olarak da. Asla ve asla yemiyor. Kasiga agzini acmiyor. Elimle vermeye calisiyorum agzini acmiyor. Bardaktan icirmye calisiyorum icmiyor. Blw yapsin diye onune koyuyorum yere atiyor. Bana kalirsa susam tanesi yese iyi yiyo yani cocugunuz. Valla ne yapacagimi sasirdim. Biraktim artik. Hicbir turlu olmuyor. Boyle bi haydutla yasayan var mi