Elizan_Annesi01 Kızlar saçımı 1 sene önce kızıla ondan hemen sonra siyaha boyadım baya bi aktı kahve tonlari oldu üstüne kumral tutar mi sizce
Deletedmom265 Elizan_Annesi01 Kızılı kullanan biri olarak yazıyorum uzun saçlarımı bende kumrala cevirmeye gittm turuncu oluyor deneme bile şuan siyahla karışık kızıl kullanıyorum tabi ama siyaha boya 1 yıl felan bekle tutar belki ama zemin kizilsa deneme
Rukiiss Merhaba🤗 bi sene öncesi demişsiniz uzun zaman geçmiş yani bir yıldır hiç boyamadıysanız ilk boyamada değil belki ama ikinci boyamada tutar diyeyim yada yapabilirim derseniz başka bi yöntem anlatıcam
Rukiiss 4-5 yıldır saçlarımı kendim boyar kendim uçlarından alırım düzenli olarak hatta komşumun ve bi arkadaşımın saçlarını da ben boyuyorum
Rukiiss Deletedmom265 merhaba bir yıl önce boyamış henüz cevap yazmadı ama bu süre zarfında tekrar Boyamadıysa açmasını önerecektim önce açıp üzerine 7.1 boyarsa çok güzel olur daha sonra açık kumral kullanmak isterse bir ay bekleyip 8 veya 8.1 e boyar her ay boyadıkca oturur rengi
Elizan_Annesi01 Deletedmom265 bir defa tek kumralin üstüne boyadım hemen aktı ondan olabilir mi diye düşünüyorum
Elizan_Annesi01 Rukiiss acıcı yapmayı biliyorum ama saçımın uçlarında acicinin izleri duruyor hala yani kırık ve yıpranma acıcı kullanmadan boyamak istiyorum acıcı yapıp 7.1 sürsem çok açık olur diyorum
Rukiiss Elizan_Annesi01 7.1 orta küllü kumraldır ne açık ne koyu diyeyim açıcı yapıp 7.1 e boyarsanız güzel düşer ama şuanki saçınız üzerine boyarsanız koyu düşer diye tahmin ediyorum