Melodixxx Zk95 bilmyrm zaten o file yüzündn buraya yazdm çünkü bakınca bana pek güven vermedi bebeğim üstnde durmayackmş gibi bahsettiğinz köpük fileye bakaym bi
Sakura-chan Melodixxx bence gereksiz ben 4 aylıkken oturağa geçtim . Leğende de 4 aylık olana kadar yıkanabilirmiş
Tlayyq1 Melodixxx Anneannem yıkadığı için ben küvet seti aldım özel fileli bide eski toprak anneannecigim bana leğen yokmu dedi 😂😂 bende leğen devri kalmadı anneanne dedim içeri gittim geldim kızımı yatırmış fileye üstünü çıkarıyor 😂😂
Melodixxx sempatiksebek tekli alırım bende evde kovada var maşrapada evi doldurmanın lüzumu yok bencede🙏🏻
Melodixxx Guler100 aynen o fileden çok korktum bende güven vermedi sanki üstnde duramayackmş gibi elde ıslak olck ya tutamazsam ve düşerse diye korktum
Esrasya Melodixxx öyle birşey olmuyor ben de normal delikli filelerden tedirgin olmuştum e bebekten babyjem in havlu filesini aldım hem yumuşak hem de güvenli
Aysegul1910 Melodixxx şuan banyoda duruyor işe hiç yaramıyor kaldıracak uygun yerde yok 😏 zaten banyoda beraber yıkandığımızda bacağıma havlu seriyordum 4. Ayında oturamadığı için hem kaymıyordu hemde daha rahat oluyordu şimdi 7 aylığız oturduğu için daha kolay ve keyifli oluyor 😃
Meymis Melodixxx ben aldım canım. 1 aylık kızım var. Şu ana kadar kullanamadım henüz. Duşu kucağımda duş başlığının altında benimle beraber yıkanıyor. Hergün yıkandığımız için defalarca o küveti hazırlayıp su ayarlayıp sonrasında temizliği ile uğraşmak işkence olacak. Çünkü üzerini giyer giymez emmek istiyor ve rahat 1 saat beni alıkoyuyo. Küveti de 40 ında anneler gelince kullanırız sanırım. Bi de biraz büyürse içine su koyup oynatırım heralde.
Melodixxx Meymis kucakta yıkatma fikri benmde aklmda var ama birz büyüyüp ağırlaşınca zor olcktr diye düşündm
Melodixxx Aysegul1910 ay evet bide koyack yer sıkıntısı var demi bilemedm sırf file güven vermediği ve küveti koyack yer bulamadğm için alsam mı almasam mı diye çok kararszm
nazanay Melodixxx Kizim 13 aylik, hala kullaniyoruz. Oturmayi ogrenene kadar fileyle birlikte kullandik, sonrasinda oturtup yikiyoruz. Banyo kuveti olmasaydi olmazdi sanirim simdi dusununce. Kuvet yerine gecebilecek legen vs de olabilir tabi.
Meymis Melodixxx evet canım tabiki. Çünkü biraz ağırlaşıp hareketlenecek. Beraber yıkanmak benim çok işime geldi. Banyom minnacık hemde duştan sonra göğüslerim yumuşuyor güzel sütümüz geliyo ☺️ Onun için zorlanana kadar kucağa devam 💕
Aysegul1910 Melodixxx ilk başlarda yardımcı ama ileride sıkıntı. O fileden almadık biz köpük file aldık ama bi süre sonra iğrenç kokuyor sürekli banyodan sonra durular balkona koyardım ama iğrenç kokmaya başladı