Merve_mina Kızlar bubless damla kullandım relactaz kullandım biogaia kullandım hiç biri fayda etmedi şimdide sab simplex verdi doktor saatlerdir gaz sancısı çekiyor bebeğim
demirboy Merve_mina Relactaz çok iyi gelmişti bize çocuk çok ıkınıyordu biraz rahatlamıştı. Ama hiçbiri kesmiyor gazı hafifletiyor sadece
Nuurrr Merve_mina nurse harveys kullandık 1 şişe. Çok iyi geldi 👍 onun dışında bol bol banyo, masaj ve ayaklarını sıcak tutmak, birde hareket ettirmek bolca titreşimli ana kucakları da baya işe yarıyor
Cerenaslan Merve_mina Ben direkt sab simplex günde 3 defa 4 er damla şeklinde kullandım ama pekte bir yararını göremedim (en iyisi olmasına rağmen) biri 6 saatte bir 15 damla kullanıyormuş bende arttırdım 8 damla çıkarttım bugün daha iyi gibi görünüyor. Bu arada 3 aylık kızım 😊 size kaç damla dedi doktorunuz?
Didem52miray Sap simplex bize yan etki yaptı. Colinox kullandım ama tek çare bize sıcak su tulumbası oldu ,uykuya dalınca ayağına yakın yere bıraktım saatlerce uyuyordu. Birde emzirdikten sonra yüzüstü yatırıp gazını tamamen almaya çalışın
HaticeBeraam-06 Merve_mina ben relactaz kullandım çok memnunum 4 aylıkken başladım çok faydasını gördüm..
Birkucukeylulmeselesi Merve_mina ben biogaia ile sap samplexi birlikte deniyorum dğnden beri dindi sancısı çok şükür
TalentedMom Merve_mina bizim doktorumuz hiçbir gaz ilacı gazı %100 yok etmez azaltır demişti siz kimyon çayı tüketin
ygmrsylmz1 Ben nbl probiyotik kullanıyordum biraz digerlerine göre pahalı ama hafifletmişti ve masaj yapıyordum sürekli