yavrusununannesii 35 günlük oğlum 12den beri uyumyr hep memede olmak istiyor uykuya dalınca beşiğe koyuyorum ağlıyor napcam
nurbyrm44 yavrusununannesii belki de doymuyordur ? Ama 40ı çıkana kadar genelde öyle oluyorlar az kalmış dayan 40tan sonra biraz rahatlarsın inşallah
Marinedeniz Benm bebegim de bir kac gundur o sekilde yatirdiktan bir kac dakka sonra sesler cikarmaya sonrada aglamaya basliyor gogsume yatirinca fosur fosur uyuyor :) sabaha karsi uyur uyanik yatiyorum artik duserse felan uyuyakalmiyim diye
Didem52miray Emzirdikten sonra bi süre dik tut sonra yüzüstü yatırarak sırtına masaj yap. Gazını tamamen atsin . Gaz sancısı bu dönemlerde çok oluyor atamıyorlar tamamen
Kubra10 yavrusununannesii ben cozumu oyle bulmustum emzririldim memede uyurdu emzigi verir yaninada tsortmu koyardim guzell bir uyku cekerdi☺️
Ada_Deniz yavrusununannesii aynı haldeyim perişanız bizde 36 günlük oldum bende şurda beklim bir çözümü vardır inşallah 😔 emzik alıyordu başta şimdi emzikte almıor çok zor sürekli emzirmek sütüm yok die mama verdim yine de uyumuor duş aldırdım kundak yaptım yok olmuor yinede uyumuor uyusabile kucağımda yatağa bıraktığm an uyanıor bekliorm kucağımda tutuyr m yarım saat öyle yatağa yatryrm yine uyanıor çözüm bulamadım ben
Aka2020 Ada_Deniz benim de 38 günlük yazdığınız her şey bizde de var. Ağlaması da cabası. Dayanacak güç kalmadı artık