merve9434 39 günlük kızımın göbek yeri şiş. Doktor göbek fıtığı dedi. Başına gelen var mı?? Ağlayınca dahada şişiyo korkuyorum.
Sisli merve9434 bize de1 aylıkken göbek fıtığı var dedi doktorumuz ama 4 aya kadar geçebilirde dedi ben göbeği düştüğünden buyana göbeğini hafif sardim şuan bir sıkıntı yok gibi
Ozgsyhn merve9434 benim oğlumda da kasık fıtığı vardı cerraha götürdük kesinlikle ameliyat olması lazım dedi Corona çıkınca ameliyat ertelendi bu arada da fıtık kayboldu aylıkken kesin fıtık teşhisi konmuştu 4 aylıkken fıtık yok oldu iyi ki korona çıkmışda diyorum bazen ameliyatı ertelendi de boşu boşuna ameliyat ettirmedim 😁
mirayilknurtolga merve9434 benim kızımda 48 günlük 1 ay kontrolünde doktorumuz göbek fıtığının olduğunu ve merak edilmemesi gerektiğini kendiliğinden geçeceğini söylemişti.
Didem52miray Benim kizimda da var suan 3aylik ,dr ağrı yapmaz zamanla geçer dedi ama gecmedi Normalde bisey yok ama ağlayınca şişiyor bende korkuyorum guluk diye ses yapıyor, birsey sar dediler sardım ama ozaman da cani acır diye korktum bıraktım ama geçiyormuş
Ozgsyhn Didem52miray ha bu arada külot bez benimkini geçirdi ☺️o karın ve kasık kısmını sardığı için külot bez kullanmaya başladıktan sonra fıtık yok oldu
Mrveblci Benim kızımda da vardı doktor 1 yaşına kadar geçer dedi simdi 9 aylık kendiliğinden geçti korkmanıza gerek yok
maras46 merve9434 Merhabalar benim oğlumda da vardı doktor kendiliğinden geçer dedi hatta bazıları bozuk para falan koyuyorlar miş dedi Öyle bir şeye gerek yok dedi ağrı falan da yapmazmış ben böyle elimi bastırınca içindenn bir şeyler kayıyormuş gibi oluyordu hiçbir şey yapmayın göbek deliğindeki kaslar zayıf olduğundan kapanmadığı için kendini gaz çıkarmaya zorladığında bağırsaklar geliyormuş oraya Siz bol bol gazını alın hiçbir şey saymayın geçiyor oğlum 3 aylık olduğunda geçmişti şuan 4,5 aylık