Zezezeze Merhabalar ,21 aylık kızıma hiç bir şekilde peynir yediremiyorum 😔 fark ettiği an tükürüyor ,ne denediysem yediremedim.Sevmesi için neler yapabilirim yada akışına bırakıp ilerleyen zamanlarda yer mi?
Betul055 Zezezeze tek peyniri bizimki de yemiyor patates kızartması yapıp elimde eziyorum ona karıştırıp veriyorum 15 aylık
Rengin Zezezeze bizde 21 ayligiz asla yemiyor önceden her peyniri yerdi. Bazen yumurtanın içine koyuyorum ama normalde asla yemiyor. Akışına bıraktım 🤷♀️
Ikrazumra19 Zezezeze 22 aylik cani isterse yiyor istemezse yemiyor zorlamıyorum yoksa daha cok inatlasiyor
Thesra Zezezeze Peynir çeşidini değiştirip kahvaltıların içerisine karıştırabilirsiniz.Süt,yoğurt gibi ürün tüketiyorsa yedirmeyede bilirsiniz.Asla yemiyorsa
Asibayan2 Kahvaltıda omlet yumurtanın icine beyniri de katıp omlet gibi tavada yapıp yedırıyorum napiyim baska türlü yemez
nazo58 Zezezeze akışına bırak kuzum zorlama iyice inada bildiriyorlar… denemediğim peynir kalmadı her ay farklı bi peynir deniyordum.. 3 yaşında başladı kızım peynir yemeye… en sonunda az da olsa yediği bi peynir bulmuştum… az az başladı yiyor şimdi 5 yasinda
Ozgeb Zezezeze benimki de yemez pek. Çeçil ya burgu peyniri veriyorum denediniz mi? Sigara böreğine ya da normal böreklere koyuyorum. Krebe sürüp yediriyorum. Böyle böyle yavaş yavaş alıştı. Üstelerseniz daha ters teper. Akışına bırakın diğer yiyeceklerle protein ihtiyacını destekleyin
ftmftm Zezezeze bende neler denedm 17,5 aylık kızım yemiyor bende omletine kaşar rendeliyorm alıştı gibi gibi. Bazende minik ekmek prçalarının her yerini yumyttaya bayırıp üzerne kaşar rendeleyep fırınlıyorm öyle de yiyo bazen en korkulu öğün benm için kahvaltı😓aynı anda 2-3 çeşit yemiyo salatlkğı zeytn görürse sadece onları yicm diyo kuru kuru yiyo herşeyi ben birde 2 defa yoğurt yediriyom peynir açığını kaptmak için
Rbysf Bebeginiz kati seyker yediğinde kusacak gibi oluyor mu anneler hemen yutuyor mu birde cevaplarsaniz sevinirim
ftmftm Rbysf ben hiç blendır yada püre gibi vermediğim için yaşamadm ama arkdşmn oğlu öyle yapıyo 13 aylık
Zeyzey2019_ Zezezeze bizim kız da asla tek yemez. Bir ara labne peyniri pankek içinde veriyordum. İyice çırpınca belli olmuyor. Bu aralar tost içinde yemeye başladı. Ben yanında yemiştim sırf ben yedim diye yemeye başladı. Bir de bir ara şu çubuk peynirler var ya muratbeyin kısa bir dönem onları yedi. Belki işinize yarar.