1alpercocuk Oğlum 11 ay 10 günlük işe başladım uzun saatler yokum sabah 7 gibi emziriyorum iş yerinde bir kez sağıyorum ama çok çıkmıyor akşam gelince ve gece emiyor normal mi acaba ya sütüm gider mi ve yetiyo mudur oğluma bi yardımcı olun🙁
elifiii 1alpercocuk işyerinde 2-3 saatte bir sağmalısınız. Sütleri de soğukta muhafaza etmelisiniz ve aksam gece emzirmelisiniz. Anlattığınız şekliyle azalabilir sütünüz.
Dual 1alpercocuk emzirme danışmanı bana dün dedi ki kuru inciri kes parça parça komposto yap kaynat iç dedi bir de kefir iç dedi sende dene istersen
Mercey01 1alpercocuk sağıma alışkın değilse memeler az süt çıkarmış siz günlük sağın ama bir kere az gibi geldi ikiye çıkarın isterseniz.
1alpercocuk elifiii ama artık o kadar emmiyor 2 3 saat biraz az bir aralık değil mi? Evdeykende gündüz iki kez emiyordu
elifiii 1alpercocuk emmiyor olsa da sağımla zaten emdiği miktar farklı olduğu için sık sağım yaparsanız sütünüz azalmaz.
Deletedmom292 1alpercocuk bende önce manuel kullanıyordum çıkmıyordu süt az çıkıyordu şimdi elektrikli kullanıyorum güzel sağım oluyor ikisinin performans farkı var bence
Dual Deletedmom292 bende çok yiyorum yetecek kadar geliyor yani çoğuna göre az ama bebeğim yeni doğdu diye az geliyordur diye düşünüyorum.
1alpercocuk Mercey01 bu gün iki kez sağdım bakalım yumuşak göğüslerim sanırım alışkın değil en az bir buçuk yaşına kadar emse tek derdim bu şuan🙄
Mercey01 1alpercocuk göğüsler terbiye oluyor ya ondan yumuşaktır. Benim kızımda 11 aylık benimde yumuşak.
Mrn_rlp 1alpercocuk power pump diye bir sağma yöntemi var ben denemedim ama sütü arttırdığı söyleniyor araştırın isterseniz
Deletedmom292 Smyye58 hiç emzirmeden sütünü sağarak veren anneler var ama 🤷🏻♀️ Bence arttırıyor daha çok