Alisa58 Kızlar merhaba bu siteden alışveriş yapan var mı güvenilir mi? Bu ayakkabıyı alan var mı kızım 22 giyiyor 24 mü alsam sizce? Kalıbı dar diye yorumlar var trendyoldaaa
Rengin Alisa58 sitesinden hiç yapmadım ama mağazasından cok almisligim var site de güvenilirdir bence. Ayakkabı için ölçü tablosu olabilir sitede ordan bakin isterseniz. Ustte kalsin belki alan birileri vardir
Yasminlina Alisa58 eger site trendyol ise guwenle aalın. Olmazssa ıade anında oluyo ama sankı ülke duruma gore. Buyuk olmayan siteler yada firmasının kendı sitesi ürünn gec gwlıyo
Deletedmom50 Alisa58 trendyoldan almışım ama kendi sitesinden almadım magazadanda almışım vnm ürünler guzrl
Kelebek_16 Alisa58 daha önce alışverişim oldu ups kargo ile teslim edildi bir sıkıntı yaşamadım, ama ayakkabı ağır gibi, daha hafif model bakabilirsiniz, topukları köpük modeller, kinetixde de var
Alisa58 Deletedmom50 ayak no alsam suan 22 giyiyor ama kalıbı dar diye yorumlara denk geldim diyorum riske atmayıp 24 mü alsam 22 aylık kızım
Deletedmom50 Alisa58 bende öyle bir riske girdim ama ayabidan ayakabiya değişiyor cnm valla bende geçen aldım 22 diye 24 çocuğun ayağı yarıya gelmiyor 😂gittim başka aldım degisimlr de uğraşmak istemedim ama 24 al sende küçük olmasindan da büyük olsun ben sandalet aldım diye komik duruyor ayağından çıkıyor ama bunlar spor tarz ya çıkmaz 1 num ayağından
Alisa58 Kelebek_16 cnm 22 aylıgız artk giyer diye düşündüm sipariş verdim 24 numara aldım cunku Eylül’de giyer diye düşündüm sansürleye 23 aldım