Semin232 Bebeğimin uykuları 45 dakikayı geçmiyor gündüz internette araştırdım geri uyutun deniyor 1 aydır uyguluyorum ama daha bi ilerleme olmadı deneyip uzatan varmı uykuları yada kısa uyurken belli bi aydan sonra uzun uykular başlarmı
zynpzumra12 Semin232 kızım 7.5 aylık gündüz aynı şekildeydi kendisi uyumaya alıştırdım 3 saat uyudu az önce zorla kaldırdım desteksiz uyumayi öğretin bu gece hiç uyanmadı meselA
Birogretmenanne Semin232 bende internetten okuduğumda söyle bi bilgi ile karşılaştım. Ilk 45 dakika derin uykuya geçmiyorlar. O esnada uyanacakken tekrar destek arıyorlar. Desteği bulamayınca da uykuya devam edemiyor. O yüzden desteksiz uyutmaya çalışın. Biraz zor ama alışıyorlar.
1prensannesi_ Semin232 sizinki yine iyiymiş 45 dakika biz hep 10 ar dakika uyuyoruz ya çare bulamıyorum
ekmek-arasi Semin232 benim bebegim 3 aylik oldugunda kendi kendine oglen uykusu yapti kesintisz 3 saat uyuyor geri kalan vakittede kisa sekerleme yapiyor taki aksam 10 a kadar ondan sonra gece uykusuna geciyoruz gunduz isinizi birakin onunla vakit gecirin yorun konusun oyincaklarla gozlerini beynini yorun sarkilar soleyin ben ole yapa yapa oglen ve gece uykusunu duzene koydum
Merve3420 Benim bebegim de 2 aylık oldu bizimde aynı gündüz uykuları 30 45 dk yı gecmiyo bazen 10 dk da bile uyaniyo
zynpzumra12 Semin232 beşiğine bırakıyorum ilkinde iyice uykusunun gelmesini bekledim fazladan devamlı uyuduğu müziği var e piş piş sesi açıyorum yanına oturup ee diyorum kendi uyuyor odasından çıkıyorum biraz ağlayabilir göz teması kurmuyorum daha çok ağlamaya başlıyor zaten alışıyor zamanla