Nisan_35 Bebeğimin uzun zamandır kakasında salya gibi cıvıklık var sümüksü her gün düzenli genelde iki kez yapıyor ama sümüğümsü şekilde alerji mi yoksa önsütü fazla alıyor diye olabilir mi alerji olan her bebeğin kalasında kan da mı olur
_esraaozturkk_ Nisan_35 bnde de aynı durum var o gün doktora gttik sordum o senin yediklerindrn olur dedi
Araseymen Nisan_35 mukuslu kaka alerji belirtisi diyorlar arkadaşımın bebeğide öyle süt alerjisi var annesi süt ve süt ürünleri diyeti uyguluyor sende bir dene istersen canım süt ürünleri tüketme bakalım ne olacak.
Mervelituna Nisan_35 benim oğlumda öyle 2 aydır bir çok tahlil yapıldı kaka testi kan testi VS süt alerjisiden şüphelendik çok şükür alerji değil sadece bağırsakları çok çalışıyormuş 🤦🏻♀️doktorumuz kaka da kanlı mukus olursa getirin dedi doktorunuza danışın içinizde şüphe kalmaz 🌺
Nisan_35 Çok teşekkürler ben kabızlık sorunu için kabak falan sevze ağırlıklı tükettim umarım ondan olmuştur
Melisinannesii Bizimki de mukuslu yapıyo. Alerji doktoruna gittiğimizdr kakada kan yoksa alerji demeyiz dedi
Balteknem Melisinannesii alllah allah benim kaka dan tahlil oldu ve mukuslu oldugu cikti sut alerjisi dedi doktor
espalp Melisinannesii oğlumun kakasında bir kez bile kan olmadı ama doğuştan süt alerjisi var 🤣 doktorunuz pek ilginç doğrusu🤣
Nisan_35 Balteknem peki normal devlet hastanesinde yapılan tahlilden çıkıyor mu illa alerji için bölüme mi gitmek lazım
Balteknem Nisan_35 bende devlette yaptirdim hicbirsey ciknadi günde 10 kete bile ishal yapar dedi sinir oldum artik ozele goturuyorum ordaki testle devletteki testin alakasi yok resim yuklemeyi bilsem yuklerdim ama bilmyrn
Balteknem Balteknem ben cocuk alerjo doktorunu gitmedim burda yok ama alerji testi var doktora gittimde yaptr derse yaptircam
arslnhtc Tek basına mukus alerji belirtisi olarak kabılıgörmüyor artık. Önsütü fazla alıyor da olabilir. Geçmiş olsun
Balteknem Melisinannesii siz bunun uzerine diyet yapmiyorsunuz sanirim sizinde kakasi tammaen yapisik mukus mu acaba
Balteknem Melisinannesii deneyerek anlayamiyorum ki malesef insanlarinda nasil anladiklarina sasiriyorum🤷♀️
Melisinannesii Balteknem süt ürünleri, et, kuruyemiş falan hepsini kesmek gerekiyo sanırım anlayabilmek içinde yavaş yaval diyet açılıyo