meryembrl Kızım 5.ay atagında şuan ve inanılmaz derecede gündüz uykusuna direniyo. Napmalıyım ? Uyutmakta direnmeli mi yoksa daha mı esnek olmalıyım? Uyku eğitimi verdim esnek davranırsam (desteklemek degilde uyutmamak gibi) sorun olur mu acaba??
Elifffyvz- meryembrl ayy Allah kolaylık versin🤲🏻Ne kadarlık bebeğinz.bnm bebeğim de gündüzleri asla uyumuyo da🤦🏻♀️ Çok emin değilm ama fazla da esnetmemelisnz sanki yeniden alışmasın sonra.yine de tecrübeli anneler yorum yapsın da🤗
Araseymen meryembrl bizde 5.ayimizdayiz 4.ayda uyku direnmesi yaşadık destekli uyutma yoluna geçtim 4 aydır desteksiz uyuyordu şimdi tekrar desteksiz uyutmak için eğitim vercem 😏
meryembrl Araseymen 4.ayda hem gece hem gündüz direnme yaşadım ama uyku eğitimi tam o ataga denk geldigi için vazgeçmedim. 5.ay atagının da böyle zor oldugunu düşünmemiştim 🙄 ama direnicem asla sallamam zaten kızım memede de uyumaz geri uyanıyo mutlaka
Elifffyvz- meryembrl bnm de 4buçuk aylık.5aydan sonra geçer sanıyodum🙈inşallah sizinki geçer yakında🤲🏻