Minakanne Arkadaşlar doğum yaptığından beri 2 defa adet oldum şimdi olamıyorum birliktelikte olmadı emzirmiyorum mamayla besleniyor
Sademm Minakanne bu ay bende geciktim canım 10 gün oldu 7 aylık bebeğim heray oldum bu ay geciktim test yaptım çıkmadı kafamda deli sorular 🤦🏻
Araseymen Minakanne ben 4 ay adet olmadım doğumdan sonra en son şişkinlik yapınca doğum kontrol hapı kullandım öyle oldum halada korunmak içinde kullanıyorum.
Minakanne Sademm bizde 7 ay 14 gunluguz bben şişkinlik ten kendimi sanki hamileymisim gibi his ediyorum
Glcn_brk_ipk78 Benimde bebeğim 13aylık hala adet olmadım 🤦♀️Korona dolasıyla dr gitmedim ama artık gitmem lazım🙄
19ayse39 Minakanne bende doğumdan itibaren 5 ay düzenli oldum emziriken ama 4 aydır emmiyo adet de olamadım 4 aydır virüsten dolayıda doktora gidemedim sağlık ocağında kan verdim gebelik yoktu
kitapkokusu_ Ben doğumdan sonra 1 defa adet oldum sonra olmadım test yaptım pozitif çıktı 3 aylık bebeğim var doktorum çok tehlikeli dedi aldırmak zorunda kaldım geç kalmadan test yap