Sirac05 İyi günler arkadaşlar bebeklerinize ek gıda da yumurtayı nerden alıyorsunuz benim yaşadığım yerde alabileceğim köy yumurtası yok bi marketten bulmuştum oraya da artık gelmeyecekmiş Migros’ta organik yumurtalar var onlardan kullanan varmı
Betul055 Sirac05 köyden istiyoruz geliyor ama büyük şehirde zor olur organik diye satılanlara güvenmek laıxm
Ipegim Sirac05 canım başı 0 ile başlayan he ryumurta organiktir numarasız olanı kullanma bimde var mesela
Sirac05 mikelenjelo35 benim Pazar’a gitme şansım da yok canım geçde güvenilir biri bulmak zor burda bende Migros’a baktım organik varda ne kadar doğru bilemedim sormak istedim
mikelenjelo35 Sirac05 anladım organik diye ibare varsa al bence.daha önce bimde görmüştüm organik yazıyordu zaten diğer yumurtalarda numara falan oluyor üstünde belli yani organik olmadığı.guvenilir biyerde yoksa bence al
Sibellaa Sirac05 ben migros organik yumurta kullanıyorum gayet lezzetli. Köy yumurtası diye pazarda satılan yumurtalara güvenmiyorum. Hayvanlara yapay yem ve ilaç veriyorlar köy yumurtası olunca organik olmuyor malesef.
Sibellaa Sirac05 benim yaşadığım yerde tire koop. yumurtası oluyor her yerde var mıdır bilmiyorum gerçekten çok güzel ve lezzetli o olmayınca mlife ve orvital alıyorum onlar da çok güzel
Sirac05 sedaykn canım deşiğim yumurtalardan kalmamış çorlun diye bi marka var organik yazıyo nasıldır bilgin varmı