Deren_Hatun Arkadaşlar kızım 25 eylül doğumlu şuan çıldırmak üzereyim 3 gündür hem uyumuyor hem ağlıyor ve iyice gogusume düştü yapışık ikiz gibiyiz gece uyumuyor ne yapacagimi şaşırdım atak dönemi mi hesaplayan var mı?
elifiii Deren_Hatun eğer beklenen dogum tarihini yazarsanız yardımcı olayım. yani reglinizin son tarihinden 40 hafta eklenerek hesaplanan )
Minnosanne-38 Deren_Hatun eğer yapışık ikiz gibi sürekli emmek istiyorsa büyük ihtimal doyamadığı içindir bu tepkisi ek birşeyler verin doyduğundan emin olun hala devam edecek mi bi takipte kalın
Betl_09 Deletedmom277 benımkınıde hesaplarmısın canım hiç uyumuyor sureklı aglayarak uyanıyor 16 kasım doğumlu
Deren_Hatun Mervrlflo ama ateşi yok huzursuzluk uykusuzluk da bir dış belirtisi ise başka ne belirtiler oluyor dış de?
Nermin_Ecrin Deren_Hatun sürekli ağlar ilgi ister uyumamak icin direnir kucakta durmak ister salyaları akıp durur her eline geçeni ağzına götürüp damaklarini kaşır bizde böyle olmuştu pes pese 4 diş çıkardı özellikle çok yoğun salyaları aktığının ertesi günü disi çıktı
Nermin_Ecrin Deren_Hatun ayrıca uykuya dalmasini kolaylaştırmak ve sakinleşmesi için nebe süresini açıp açıp dinlettim tavsiye ederim
Mom987 Deren_Hatun ateş olmayabilir pişik eğer ishal olursa kabızlık diş etlerinde kabartma elleri sürekli ağza götürme kulak çekme vücütta döküntü gece sık uyanma zor uyuma gibi belirtiler de olabilir
Kizimkuzum Atak haftasındadır muhtemelen ciddi bi huzursuzluk geldi benim kızıma da 18 Eylül dogumlu. Sabırla bekliyorum geçmesini.
Kizimkuzum Deren_Hatun Ya bilmiyorum ki bizim normalde de uyku düzenimiz hep değişiyor bir gün çok iyiyse bir gün bozuk. O yüzden uyku artık beni etkileyen bir durum değil alıştım artık 🤣
Mom987 Deren_Hatun Allah yardımcın olsun 😁 Dişleri kabarık falansa 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 3 Karanfili havanda ezip soğutup diş erlerine sürebilirsin
Deren_Hatun Minnosanne-38 hayır alakası yok maşallah deyim çok iyi yemek yer ne verirsem yer ama memeden de eksik kalmıyor