Defnekayra Kızlar bebegımde konak var 1 ay önce çogu gıtmıstı bebekyagı kullandım fakat biraz kaldı temzlıodume ama koku gelio ve saçları ile beraber gelıo Konak szde de bole oldumu acaba o koku önce sürdüğüm bebeyagndanmı gelıo
Gizemabc Defnekayra kizimda da 1 aydir konak var. Ama kokmuyor. Eczaneden doktor tavsiyesiyle hindistan cevizi yagi ve bir bitkisel yag daha karisim yaptirdik, bazen onu bazen de zeytinyagi surup dustan once tariyorum. Bitmedi; ama cok yogun degil
Gdogru Defnekayra kızım 5 aylık 1 aylık olduğundan beri konakla uğraşıyorum. Kaynanam zeytinyağı ve karbonat sür temizle dedi. Ben temizledikçe daha çok arttı. Onu dinleyen kafama tüküreyim zeytinyağı besliyormuş daha çok artıyormuş 🤦🏼♀️ bebe yağı ile 2 kere temizledim ve bitti. O kokunda saç derisi yağlandığı için oluyor. Konak bitince bitiyor
Birkizbirerkekannesi Defnekayra 1 saat zeytinyağı ile masaj yapın saça, daha sonra bebe yağı döküp ince tarakla 10 dk tarayin. Zaten konaklar taraga gelecektir.. bizde 2 defa yaptığımız da geçmişti. İlk de baya gitmişti 🎈 geçmiş olsun 🌸
Nilver Defnekayra canım mustelanin konak onleyici sampuanini kullan iki kerede geçiyor herşeyi denedim 5.5 aylık bir ay önce mustela ile yıkadım ve bitti boşuna o kadar ay uğraşmısim
Yldz32 Konaklanma birlikte yaglanma oluyor o yuzden kokuyor bizim 3 bucuk aylik oldu dedihiniz konakla birlikte sac dokulemsi var ve kokuyor normal yani..