Ece123 Kızlar korka korka gittik sağlık ocağına kızım 9 aylık kan alındı alt sınır 11 mis benim kızımın 8 çıktı değeri sidefer kullandık ama son iki aydır vermemiştim şimdi damla sayısıni arttırarak devam edicez düzelme olur mu hemen acaba yaşayan var mı ?
Ccansuu Ece123 bizimde 9.7 çıktı iki katına çıkardık damlayı bakalım 1 yaşında tekrar alacaklar sanırım damlayı düzenli verin verdikten 2 saat önce ve sonrasında süt ürünü vermeyin daha etkili olur 🎈
Karalahana Ece123 Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim kızım da 18 aylık geçen ay kan değeri 9 çıktı. Sidefer vardı doktor bize günde 15 damla dedi ama hem şişe çabuk bitti daha 1 ay olmadan hem de sidefer takviye edici gıda hemen yükseltmez dediler onu bitirip ferro sanol b aldık
Nermin_Ecrin Ece123 aynı durum bizde de var dün doktor kan tahlili istedi sonuçlar biz eve döndükten sonra çıkmıştı ben baktım düşük kan degerleri bugün ne diyecek bakalım 😐😐
Nermin_Ecrin Ece123 sizin durumunuz bizimkinden iyi bizim 3.4 cikmis ferittin neden böyle oldu anlamadım.
Ece123 Karalahana kabızlık çok çektik biz sidefer yapmadı onun dışında başka bir damla alsak yine yapar diye de korkuyorum
Gzlky Ece123 bizde kabızlık yüzünden sidefer kullandık ama çok pahalı o yüzden ferro sanal kullanıyoruz oda kabızlık yapıyor
Karalahana Ece123 Benim kızımda 2 aydır kabız ve ağlaya ağlaya zorla yapıyor özellikle sidefer almıştım zaten ama ferro sanol b de yapmadı çok şükür. Ama hala kabızı geçmiyor ne yazık ki
Ece123 Gzlky bugün 85 lira verdim ama hiç gözüme gelmiyor kendime bişey almam ona alırım çünkü çok kötü kabızlık yaşadık poposunda yara oldu filan o hali gözümün önüne gelince kötü oluyorum
Ece123 Nermin_Ecrin ooo baya düşük çıkmış bende beslenmesine dikkat ediyorum ama bakalım damlayi çoğalttık
Nermin_Ecrin Ece123 az önce geldim doktordan b12 ve kan degerleri düşük olduğu için ferrum ve ampul kan ilacı verdi 20 tane her hafta 1 tanesini vereceğim